Komoly döntés előtt áll a Szűz - napi horoszkóp 2016. december 22.

2016.12.22. 07:28

A Skorpió szeretne már kicsit pihenni egy kicsit, nincs könnyű helyzetben a Bika, a Rák most legyen magabiztos.

Kos (március 21.-április 20.)
Már nem sok kedve van a munkához, de szerencsére nem is kell megerőltetnie magát, mert a szabadsága előtti napokban már csak fél gőzzel kell dolgoznia. Munkahelyén is ünnepi a hangulat, és sok kollégájának gondolata az otthoni teendőkön jár. Sajnos nincs mindenki jó szervező képességgel megáldva, ezért nem képes a feladataival időben végezni.

Bika (április 21.-május 20.)
Amennyiben idáig több vasat is tartott a tűzbe, akkor nincs könnyű helyzetben, hiszen képtelenség egyszerre két helyen is lennie. Alapos szervezést igényel, hogy mindenki kedvére tegyen és sértődés se legyen belőle. Lehet, hogy idáig kényelmes helyzetben volt, de most minden színészi képességére szükség van, hogy mindenhol az elvárásoknak megfeleljen.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Remekül tartja a nyertes pozícióját a kedvesével szemben, de a boldogságába üröm is vegyülhet. Hiszen ne legyen annyira biztos a dolgában, mert az elbizakodottsága a vesztét okozhatja. Érdemes lenne átgondolnia, hogy valóban ér annyit a sikere, mint amennyi baja származhat belőle. Biztosan sokkal jobban járna, ha engedné a párját is néha nyerni.

Rák (június 22. – július 22.)
Nem csak magabiztosnak kell látszania, hanem annak is kell lennie, ha sikert szeretne elérni a szerelemben. Rendkívül sebezhető és ezt, egy jó emberismerettel megáldott ember hamar észreveszi. Igaz, hogy roppant nagy a tét, de sokkal jobb színben tűnhet fel, ha önmagát adja és nem szerepet játszik. Az őszinteség már a kapcsolat elején kifizetődőbb.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Már nagyon várja a pihenőt, amit az ünnepek nyújtanak, mert ha őszinte akar lenni önmagához, akkor bizony meglehetősen elfáradt. Természetesen mindent elkövet, hogy ebből a külvilág ne láthasson semmit, de ez a színjáték még jobban kifárasztja, és csak olaj a tűzre. Igaza van, hogy nem kell mindenki orrára kötni sebezhetőségét, mert oda a tekintélye.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Komoly döntés szeretne meghozni, de még bizonytalan, hogy megtegye a szükséges lépéseket. Tisztában van vele, hogy a döntése kihatással lenne nem csak a saját, de a szerettei életére is. Érdemes lenne alaposan megfontolni a tervét, és minden eshetőségre felkészülni. Még aludjon rá egyet, mert hírtelen elhatározásával nem biztos, hogy helyesen cselekszik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nagyon szoros az időbeosztása, de olyan ügyesen végzi a feladatait, hogy marad ideje, hogy utolérje magát az otthoni teendőivel. Így teljes nyugalommal és kiegyensúlyozottan várhatja az ünnepeket. Ebben oroszlán része volt a szeretteinek, akik, amiben csak tudnak, a segítségére vannak. Mint mindig egységben az erő, és irigylésre méltó, ahogy összetartanak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Már nagy gonddal tervezi az ünnepek alatti programját, de a gondjai egyre csak növekednek. Annyi mindent szeretne egy napba belesűríteni, hogy bármennyire is jó szervező, képtelenség megvalósítani. Szeretne kicsit pihenni is, de akkor valamelyik programjáról le kellene mondania, ami esetleg sértődéssel járna. Nem tudja, mitévő legyen, mit válasszon.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Igyekezzen mindig az időjárásnak megfelelően öltözködni, mert a Mars bolygó negatív hatása miatt könnyen belázasodhat, ha meghűl. Torokgyulladással esetleg még tüdőgyulladással is fel kell vennie a harcot, ami meglehetősen legyöngítené a szervezetét. Fokozottan ügyeljen a táplálkozására, ne terhelje túl epéjét vagy a máját, mert akkor később diétáznia kell.

Bak (december 22. – január 20.)
Lelkiismeret-furdalás nélkül élvezze majd a pihenést, mert nagyon sokat tett azért, hogy végre kipihenhesse magát. Akár az otthonában tölti az ünnepeket akár elutazik valahová, lazítson és adja át magát a táplálkozás örömeinek. Még akkor is elengedheti magát, ha idáig diétázott vagy az alakja megőrzésén fáradozott. Majd később ráér fogyókúrázni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Azért, hogy elkerülje a konfliktusokat a kapcsolatában, ajánlatos lenne lefektetni a szabályokat, és ami még fontosabb lenne betartani azokat. Különben is a jelszava élni, és élni hagyni, és ezt igyekezzen nemcsak elvárni a másiktól, de önmaga is betartani. Igaz, hogy nem könnyű, mert a mondás szerint minden szentnek maga felé hajlik a keze, de próbálja meg.

Halak (február 20. – március 20.)
Nem kell kétségbe esnie, hiszen még van pár napja, ha néhány ajándékot kell vennie. Igaz, gyors döntést kell hoznia, mert a tétovázással kicsúszhat az időből. Induljon el és szabadon nézelődjön, biztosan meglát valamit, amit jó ötletnek tart és a pénztárcája is elbír. Legfontosabb, hogy jó szívvel adja. Ne aggódjon akkor sem, ha nem drága ajándékot vesz.

 

.