A Bak lássa be, hogy rossz úton jár - napi horoszkóp 2017. január 2.

2017.01.02. 07:35

A Halak jóval ingerültebb a kelleténél, a Bak minden idegszálával újra csak a feladataira koncentrál, a Rák a folyamatosan fennálló gondjai miatt nem tud aludni.

Kos (március 21. – április 20.)
A tények magukért beszélnek, és ez ellen nem tud mit tenni, pedig boldogabb lenne, ha a dolgok nem így alakulnának. Szíve majd megszakad, de el kell fogadnia a mostani helyzetet. Bízik benne, hogy a lelkesedése, és optimista hozzáállása, mint máskor, most is átsegíti a rossz hangulatán. Addig igyekszik az élet napos oldalán haladni és a szép dolgokat meglátni.

Bika (április 21. – május 20.)
Párkapcsolatában eljött az idő, hogy szembenézzen a problémákkal, ami természetesen nem könnyű. Főleg, ha még nem rendelkezik kellő önismerettel és emiatt a társában keresi a hibát. Ne rontsa el a bimbódzó kapcsolatát azzal, hogy túlságosan ragaszkodó, engedje néha levegőhöz is jutni a párját. A birtoklással erősíti az saját érzelmi biztonságát, de az övét nem.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nem várt nehézségekkel kell szembenéznie, de ahelyett, hogy bosszankodna vagy elkeseredne, inkább nagy lendülettel lát neki, hogy a problémát megoldja. Mások rendszerint, amikor akadályokkal kell szembenézniük, könnyen elvesztik a magabiztosságukat, de Iker jegyűként igyekszik a megoldásra összpontosítani. Jelszava: minden problémára van megoldás.

Rák (június 22. – július 22.)
A folyamatosan fennálló gondjai miatt nem tud aludni, így kipihenni sem képes magát. Állandóan azon rágódik, ami bántja és csak bosszankodik vagy elégedetlenkedik. Próbáljon meg ne csak a negatív dolgokra összpontosítani, mert attól csak még jobban elkeseredik. Hanem azokat a dolgokat vegye számba, amit sikerült megvalósítani, és amiben szerencsés.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Remek híreket hall, ami optimizmussal tölti el. Régi vágya válhat valóra, ha a hírek igaznak bizonyulnak. Szinte szárnyakat kap, mert elképzeli, hogy mi lenne, ha minden úgy alakulna, ahogyan a szíve mélyén már rég óta vágyik. Azért tisztában van vele, hogy jobb, ha nem kerget álmokat, mert akkor csalódhat is. Inkább várakozó álláspontra helyezkedik.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Rendkívül vágyik a sikerre és képes is mindent megtenni, hogy sikeres legyen. A célja eléréséhez azonban olyan eszközökhöz is nyúlnia kéne, amit nem képes összeegyeztetni az erkölcsi felfogásával. Tisztában van vele, ha engedne a csábításnak, akkor szinte még a kis úját sem kellene megmozdítani, ahhoz, hogy gyorsan célhoz érjen. Nem tudja, mit csináljon.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szívesen visszatérne oda, ahol annyira harmonikusan töltötték el az elmúlt napokat a párjával. Legszívesebben már csomagolna is és indulna. Elhatározza, hogy akár mi is történjék, összegyűjt annyi pénzt, hogy az álmát megvalósíthassa. Talán nem is kell annyit várnia, mert hamarosan februárban Valentin nap lesz, így remek alkalom adódik az együttlétre.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nagy beruházáson töri a fejét, de még nem tudja, hogy az anyagiakat honnan fogja tudni előteremteni rá. Mivel a terve megvalósítását nem halogathatja sokáig, már tudja, hogy emiatt lesznek még álmatlan éjszakái. A gondja szinte mázsás súlyként nyomja a vállát, ezét ne is csodálkozzon, ha fáj a gerince vagy a háta. Ezt bizony nem reumatikus panasz okozza.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Bár fontos lenne, mégsem képes a munkájára összpontosítani, mert még mindig az ünnep hatása alatt van. Végre együtt lehetett a szeretteivel és bepótolhatta azt az időt, amit a munkája miatt kénytelen volt távol tölteni. Minden a vágya szerint alakult, és rég volt ilyen meghitt és boldog az együtt létük. Így az eddigi nagyfokú lelki ismeretfurdalása sem gyötri már.

Bak (december 22. – január 20.)
Minden idegszálával újra csak a feladataira koncentrál, a mai napját is teljes mértékben munkája tölti ki. Nagyszabású tervek foglalkoztatják, s bár megfogadta, hogy az újesztendőben lassítani fog és nem két végén égeti a gyertyát, de ebből úgy látszik, hogy ezt nem tudja megvalósítani. Mielőtt konfliktus lenne belőle, jó lenne, ha belátná, hogy nem jó úton jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nem úgy teltek az ünnepek, hogy azt eltervezte, emiatt még mindig sajog a szíve. Nem volt olyan összhang a családjában, mint ahogy máskor lenni szokott. Hiába próbált mindent megtenni azért, hogy békességben teljenek a napok, sajnos az igyekezete nem járt eredménnyel. Főleg az egyik közeli hozzátartozója megjegyzése miatt szomorkodik azóta is.

Halak (február 20. – március 20.)
Jóval ingerültebb a kelleténél, emiatt könnyen összerúghatja a port a környezetével. Nem a legszerencsésebb így kezdeni az újévet, még akkor sem, ha nem babonás. Fölösleges az apró dolgokat is felnagyítania és az élő fába is belekötnie. Igyekezzen uralkodni az indulatán, mert később megbánhatja a türelmetlenségét, de akkor már lehet, hogy túl késő lesz.

.