Hirdetés

MSN Mai Nap: új magyar hírportált indított közösen a Ringier és a Microsoft

2011.10.11

Hirdetés

Saját tartalommal és a Ringier kiadványainak válogatásaival is jelentkezik az MSN Mai Nap internetes gyűjtőoldal, amelyet a Microsofttal közösen indított el a kiadó, és amelyet az Internet Hungary című konferencián mutatott be Mihók Attila, a kiadó ügyvezető igazgatója kedden Siófokon.

Az oldal tartalma a Ringier teljes portfóliójából és az 51 országot felölelő MSN hálózatból, hírügynökségektől és egyéb tartalompartnerektől és az oldal saját szerkesztőitől ered. Az oldal főképp a Blikk, a Nemzeti Sport, a Népszabadság, a Pink.hu, a Neon.hu és a TVmusor.hu oldalak tartalmaiból válogat, de a Ringier tájékoztatása szerint tartalomban és szolgáltatásban is folyamatos bővülést tervez a piaci igényeknek és a globális MSN hálózat hagyományainak megfelelően.

"A bővülésbe belefér az együttműködés más tartalmi műhelyekkel is, de ugyanúgy a saját szerkesztőség bővítése is" - közölte a kiadó az MTI-vel. Az oldal integrálja a portált és a Windows Live szolgáltatásait is: a Hotmailt, a Messengert, a SkyDrive-ot. Mihók Attila elmondta, hogy az MSN Mai Nap csak az első közös lépése Ringier Kiadónak és a Microsoftnak a magyar online piacon. Az oldal főszerkesztője Erdélyi Péter.