MSZP: Legyen Hende Csaba Pápa képviselőjelöltje!

2012.10.26. 15:05

A szocialisták felháborodtak és sajtóközleményt adtak ki a pápai reptérfejlesztéssel kapcsolatban.

A szocialisták felháborodtak és sajtóközleményt adtak ki a pápai reptérfejlesztéssel kapcsolatban.

Legyen Hende Csaba Pápa képviselőjelöltje!

Szombathelyi képviselőként és Szombathelyen élő polgárként mélységes felháborodással fogadtuk, hogy a helyben több ezer munkahelyet teremtő Vát-Porpác mellé tervezett reptér és logisztikai központ helyett Hende Csaba miniszter közbenjárására a pápai katonai reptéren akar az Orbán-kormány polgári repülőteret létesíteni.

Szombathelyiként nem tűrhetjük, hogy egy számunkra fontos érték a megkérdezésünk nélkül megint Pápára kerüljön. A város közvéleménye soha nem fogja megbocsátani, hogy egykor a Haladást megpróbálták Pápára csempészni. Most is haladásról van szó, csak most a Szombathely és környéke jövője érdekében történő előrehaladás esélyét veszítjük el a beruházás lenyúlásával.

Döbbenetes, hogy Orbán Viktor még tegnap azzal tréfálkozott, hogy ha lesz pénze a kínaiaknak, akkor lesz majd reptér Szombathely mellett, ma pedig azt jelenti be kormányának szombathelyi tagja, hogy az adófizetők, a szombathelyi adófizetők pénzéből egy másik régióban valósul meg a reptér-beruházás. Hende Csabának üzenjük amit magától is tudnia kellene: Pápa nem a Nyugat-Dunántúli régióhoz tartozik.

Hende Csaba a szombathelyi repülőteret támogató kormányhatározat visszavonását megszavazta, most pedig új helyszínt támogat. Hende Csaba méltatlanná vált arra, hogy Szombathely képviselője legyen. Legyen következetes: induljon Pápán az országgyűlési választásokon!

Szombathely, 2012. október 26.

Dr. Nemény András    országgyűlési képviselő
Dr. Ipkovich György    országgyűlési képviselő
Dr. Czeglédy Csaba    frakcióvezető
.