Hirdetés

Naomi Campbell szupermodellt keresi a rendőrség: megütötte a sofőrjét

2010.03.03. 07:15

A New York-i rendőrség keresi Naomi Campbell szupermodellt, mert megütötte sofőrjét.

Hirdetés

A New York-i rendőrség közlése szerint a 39 sztármodellt azzal gyanúsítják, hogy luxusautójában ülve hátulról megütötte gépkocsivezetőjét. A sofőr az ütés következtében lefejelte a kormányt, jobb szeme alatt dudor keletkezett.

Az incidens Manhattanban történt. A sofőr kihívta a rendőrséget, de mire a hatóságiak a helyszínre érkeztek, az afroamerikai csúcsmodell már nem volt ott, gyalog elhagyta a helyszínt.

A rendőrség jelentést készített az incidensről, és ki akarja hallgatni Naomi Campbellt, de a manökken ellen valószínűleg nem indul hatósági eljárást, mert a bántalmazott sofőr úgy döntött, hogy inkább nem csinál ügyet a történtekből.

A brit sztármodell legendásan nem tudja kordában tartani indulatait, és nem először kerül szembe emiatt a törvénnyel. A lobbanékony természetű szupermodellt két évvel ezelőtt 200 óra közmunkára ítélték - egy londoni népkonyhán kellett robotolnia -, amiért a Heathrow repülőtéren rátámadt két rendőrre. Három éve New Yorkban mobiltelefonját vágta hozzá bejárónőjéhez, mert nem találta a farmernadrágját. Az asszonynak négy öltéssel kellett összevarrni a fejét, Campbellt pedig öt nap közmunkára ítélték és kötelezték, hogy vegyen részt egy "dühfékentartó" kurzuson, amelyen a jelek szerint nem tanult eleget.