Nemsokára kész Bükfürdőn a Kristály Torony

2012.04.20. 12:26

Az utolsó simításokat végzik Bükfürdő legújabb arculati elemén.

Kristály Torony, Bükfürdő

A Németországból érkezett csapat rendkívül precíz és dinamikus munkával vetette bele magát a több mint 7 kamionon érkezett szerkezet összeállításába.

Ahogy a fotókon is látható, hogy a torony szerkezetileg elérte végső formáját.

Kristály Torony, Bükfürdő

A monumentális, rendkívül látványos komplexumon több mint 90 elem lesz megtalálható, melyeknek szereléséhez szintén hozzáláttak már. Ha ilyen tempóban haladnak a munkálatok, hamarosan a végleges alakzat tárul a szemünk elé.

Kristály Torony, Bükfürdő

Az egyre bővülő kíváncsiskodók táborát folyamatosan informálják arról, hogy Magyarországon elsőként Bükfürdő adhat helyszínt ennek a monumentális, kalandozást biztosító élményparknak, mely a Hotel Caramell**** jóvoltából a negyedik Kristály Torony közel s távol Európában.

A Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű, háromszintes, a legmodernebb technológiával összeállított, látványos mászó és kalandpályán minden generáció megtalálja a számítását.

Kristály Torony, Bükfürdő

Az egy időben 120 fő kalandozását lehetővé tevő Kristály Torony a több mint egy kilométer hosszú pályavonalával, az óriás hintával és a közel 200 méteres Flying Fox csúszással kifejezetten alkalmas akár több egész napos családi, baráti szórakozásra.

„Legyél Te az első és mászd meg a Magyarországon egyedülálló, kristályszerkezetű kalandtornyot!”

„Kaland – élmény 3 szinten, szinte minden mennyiségben!”

Nyitás: 2012. június 1.

Kristály Torony Bükfürdő
9737 Bük, Európa út 18.
Tel.: 94 558 030
Fax: 94 558 031
E-mail: info@kristalytorony.hu
Web: www.kristalytorony.hu

 

.