Milyen lesz 2007? - Éves horoszkóp

2007.01.01. 15:30

Márciusig aktív, érzelmeinkben erősen ingadozó lesz az újesztendő. Aztán egy nyugodtabb, stabilabb, alkalmanként kemény megéléseket hozó, erősen sorsdöntő évet köszönthetünk. Néha érezhetjük majd úgy, hogy nem ilyen lovat akartunk. Nagyon sok minden megváltozik.

Sok minden másként lesz

A legjellemzőbb mindenképpen az lesz, hogy rengeteg régi dolog megszűnik vagy átalakul az életünkben. Lezáródhatnak régi kapcsolatok, barátságok, szerelmek. Sokak állást változtatnak, esetleg otthont. Szakíthatunk régi szokásokkal. Meglátjuk, könnyebben fog menni, ha mi is akarjuk. Mindezt azért, hogy életünkbe új dolgok, események, kapcsolatok lépjenek.

Fokozottabb lesz a hit szerepe is, talán többen fordulnak egyházak, vallások, vagy saját lelki életük felé. Előfordulhat, hogy évek óta nem látott ismerősökkel találkozunk, vagy régóta nem gyakorolt hobbinkat vesszük elő ismét Ha nem siettetjük az eseményeket, de készen állunk a változásokra, sok mindent meg fogunk érteni az életünkből, a körülöttünk zajló eseményekből is.

Vágyainkban, vállalkozásainkban most legyünk önfeláldozóak, jól gondoljuk át, mit szeretnénk megvalósítani: ez nagy valószínűséggel most sikerülni is fog. Emberi kapcsolataink kedvezően alakulnak, de legyünk ebben is következetesek: nyugodtan hárítsuk, ha valamit nem akarunk, annak ellenére, hogy idén fokozottabban törekszünk arra is, hogy másoknak megfeleljünk.

A harmónia fontos dolog, de elsősorban magunkban kell megteremteni, és akkor harmonikusnak látjuk környezetünket, életünket, sorsunkat is!

Kos (március 21.- április 19.)

Energikus, küzdő természetüket most kedvező energiák segítik. Aktívak lesznek ebben az évben, de nem új célok felkutatásában, hanem inkább meglévő feladataik lezárásában, elsősorban a külvilág, a kapcsolatok irányában, mások segítésében, támogatásában. Ez ugyan nem mindig fog tetszeni, de most érzelmi életük, megérzéseik is ez irányba noszogatják őket. Idén kissé célratörőbbnek kell lenniük, vagy a célokat kell jobban, pontosabban megfogalmazniuk, esetleg kevesebb feladatot kell elvállalniuk. Figyeljék, mit hoz az élet, idén könnyebb lesz elfogadni a dolgokat, eseményeket.

Bika (április 20.-május 20.)

Eseménydús, néha feszült évük lesz, több veszteségre számíthatnak, mint a korábbi években. Azonban ez nem a sors igazságtalansága lesz velük szemben, hanem inkább régi ügyek lezárása, vagy saját gondolataik, megélésük átértékelése. Többször fogják úgy érezni, mintha máshogy látnák kissé a világot. Könnyebben alakítanak ki kapcsolatokat, jobban megy a tanulás idén. Céljaikat jól gondolják át, most másoknak tudnak nagyon jó tanácsokat adni. Ha úgy érzik, nyugalomra van szükségük, vagy a dolgok átgondolására, ne habozzanak, nyugodtan mondjanak nemet másoknak.

Ikrek (május 21. – június 20.)

A legtöbb Ikrek úgy érzi idén, hogy utazni szeretne messzi országokba, esetleg felerősödik bennük a tanulási vágy, netán külföldi tanulmányi lehetőségeket hoz számukra a sors. Mindezt megfontoltan tegyék, most jól gondolják át, mit vállalnak fel. Érzelmeik, megérzéseik kitűnően segítik minden tervüket, de legyenek most kissé koncentráltabbak, különben év végén számtalan elkezdett, de befejezés nélküli dologgal kell szembenézniük. Alapjában véve vidám évük lesz, több új barátság is születhet, de lehet, hogy egy régi kapcsolatot most kell majd befejezniük. Ha pár napig szomorkásabb a hangulatuk, ne fojtsák el, optimizmusuk úgyis hamarosan átsegíti őket egy pozitívabb életszakaszba.

Rák (június 21.- július 22.)

Túl vannak egy nehéz éven, amelyben talán többször élték át a vesztés, a csalódás keserű érzését. Egy csapásra ugyan nehéz megváltoztatni a dolgokat, de idén már könnyebb lesz céljaikat megvalósítani. Gondolják át, mit kellene mindenképpen megváltoztatni saját életükben, és azt nyugodtan kezdjék el megvalósítani. Idén bátrabban térjenek ki a kényes feladatok elől, ha valamit nem akarnak, ne vállalják el. Figyeljenek megérzéseikre, ne hagyják magukat kihasználni, sem barátilag, sem üzletileg. Új dolgokat vihetnek be életükbe, ahol jobban megélhetik érzelmeiket, kreativitásukat. Idén érdemes lesz átalakítani, vagy kicsit kicsinosítani lakásukat, esetleg saját ruhatárukat. Ha tehetik, varrjanak, kertészkedjenek, főzzenek, esetleg fessenek többet, vagy bármi olyan tevékenységet, amit nagyon szeretnek, de eddig nem sok idejük volt erre.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Kellemes évnek néznek elébe, amelyben azért sorsdöntő események is megjelenhetnek, elsősorban barátok részéről. Jogi ügyleteik – ha lesznek – meglepő fordulattal záródhatnak: mindig megjelenik egy segítő barát vagy jóakaró támogató. Több régi álmuk beteljesedhet az idén, de ezért csak akkor tegyenek, ha mások javát is szolgálják. Többnyire lelkesek lesznek, és optimisták. Felnéznek rájuk az emberek, most lehetőségük lesz másoknak is segíteni, másokat támogatni céljaik megvalósításában. Idén nagyon kellemes baráti események várnak rájuk, csak ne akarjanak mindenáron a társaság közepe lenni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Eseménydús évnek néznek elébe, lezárások és új kapcsolatok bőven adódhatnak. Szokott óvatosságukra most szükség lesz, ne tegyenek semmit sem elhamarkodottan. Ne siettessék az eseményeket, de ha eljön az idő, bátran lépjenek. Lesznek dolgok, amikről le kell mondaniuk, tegyék meg önként, ne hagyják, hogy a sors kényszerítse rájuk az akaratát. Kapcsolataik, anyagi helyzetük jól alakulhat, de ne engedjék, hogy ezt esetleg szeszélyeik elrontsák. Az év alkalmas lesz terveik megvalósítására, nyugodtan, higgadtan haladjanak előre, és akkor minden sikerülhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegek komoly feladatokat kapnak a 2007-es évre. Több váratlan helyzettel kell szembesülniük munkájuk, szerelmük, pénzügyeik terén. Döntésképtelenségük most előnyükre válik, hiszen a sors által felkínált helyzeteket, lehetőségeket könnyebb úgy megoldaniuk vagy elfogadniuk, ha nem az első felindulásból, hanem megfontoltan döntenek. A kedvezőtlen helyzetek erősen megcsappanthatják önbizalmukat, de legyenek nyugodtak, a szükséges váltások és változások jövőjükre vonatkozóan a lehető legjobb megoldásnak bizonyulnak majd. Energiáik terén kifogyhatatlanok lesznek, és képesek lesznek megérteni és átérezni mások problémáit, sőt bátran kiállnak azokért, akik hozzájuk fordulnak segítségért.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók alapvetően kedvező év elé néznek. Munkájukban elismerésre számíthatnak, most végre sikerül megvalósítaniuk elképzeléseiket, és megfelelően tudják mások felé közvetíteni álláspontjukat. Magányos Skorpió urakra az év során rátalál a szerelem, ellenben Skorpió hölgyek inkább munkahelyükön könyvelhetnek el sikereket, komoly szerelem csak akkor köszönt rájuk, ha hajlandóak lemondani a karrierről. Az év során komoly feszültségeket ébreszt bennük, ha akadályokkal találják szembe magukat, pedig lesz olyan probléma, ami hosszasan elhúzódhat, míg túljutnak rajta. Az év során felfokozott fantáziaviláguk félrevezetheti őket, ne saját elképzeléseikre, érzéseikre, hanem a tényekre támaszkodjanak!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok végre leszámolnak a régóta nem működő párkapcsolatukkal, magányos Nyilasok pedig nehezen döntenek most a házasság mellett, féltik jól megszokott szabadságukat. Ugyanakkor, ha a házasságkötésre mégis sor kerül, tartós kapcsolatra számíthatnak. A Nyilasok szívesen kiállnak a környezetükben élő, sérelmet szenvedett társaik igazáért, komoly erőfeszítéseket tesznek, hogy sikerre vigyék ügyüket. Hosszú távú, komoly terveik megvalósításának itt az ideje, a csillagok ehhez segítséget nyújtanak és segítik kiteljesedni ezen elképzeléseiket!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakok számára ez most dupla évkezdet, nem csupán a szilveszter, hanem születésnapjuk kapcsán is. Meghatározó eseményeket hoz számunkra az újév, sokszor érzik majd úgy, hogy a múltban átélt események sorozatát kell újra átélniük. Éljék ezt meg úgy, hogy új lehetőséget kaptak és, ha úgy érzik, a múltban rosszul döntöttek, most lehetőségük lesz kipróbálni, képesek-e másképp dönteni. Az év során újabb barátokra számíthatnak, és ha hajlandóak háttérbe helyezni a saját programjaikat, akkor a szerelem terén is kedvező meglepetések érhetik őket. Fontolják meg, egyedül szeretnének-e maradni vagy lassan eljön az ideje a családalapításnak.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntőknek csupán két dologról kellene lemondaniuk a 2007. év során. Egyrészt energiáikat ne fektessék holt ügyekbe, még akkor sem, ha úgy érzik, ezzel másoknak segítenek. Ne hagyatkozzanak saját elképzeléseikre, várják meg, míg mások fordulnak hozzájuk! Másrészt, ha komoly terveket próbálnak szövögetni, számoljanak vele, hogy eredményeket csak komoly erőfeszítések árán sikerül majd elérniük. Ugyanakkor a változásoknak, változtatásoknak kedvez az év, régóta halogatott dolgoknak vethet véget, régóta dédelgetett álmok válhatnak most valóra. 2007-ben a jogi és peres ügyekben kedvező fordulat köszönthet be és magányos Vízöntők még párkapcsolatukat is szentesíthetik.

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak jobb, ha nem akarják mindenáron végigvinni akaratukat, ellenkező esetben vesztett vagy sikertelen perekre számíthatnak és a felgyülemlő feszültségek miatt még baleseti hajlamuk is megnő. Ettől eltekintve munkájukban sikerekre, párkapcsolatukban szerelemre, harmóniára számíthatnak. Amennyiben azonban belevágnak a kilátástalan pereskedésbe, akár házasságuk is rámehet az ügyre, hiszen a sikertelenséget, a feszültséget nehéz nem kivetíteniük környezetükre. Magányos Halak számára a fellobbanó szerelem váratlan dolgokat tartogat, akár házasságot is köthetnek még az év során, érdemes azonban megfontolniuk ezt az életre szóló döntést, hiszen utólag már nehéz lesz visszakozniuk.

Horoszkóp

.