Horoszkóp - 2007. február

2007.02.03. 12:42

A Bikák vigyázzanak a rosszakaratú kollégákkal, A Rákok óvatosan sportoljanak a sérülésveszély miatt, a Szűzek vállalják fel konfliktusaikat. A Mérlegek életében egy szenvedélyes kapcsolat veheti kezdetét, a Vízöntők indítsanak vállalkozást, a Halak pedig teleljenek barátaikkal. Természetesen a többi jegyről sem feledkeztünk el.

Kos ( március 21.- április 19.)

A Kosoknak végre lehetőségük lesz az önmegnyilvánulásra, elővezethetik elképzeléseiket és tudatosságuk, éles logikájuk minden hitetlenkedőt képes meggyőzni. Fontos azonban tudniuk, hogy ne pakoljanak rá még egy lapáttal, ne legyenek erőszakosak hiszen abból csak vita kerekedik. Egy váratlan találkozás egy sikeres kapcsolat kezdetét jelzi, még akkor is, ha a találkozásra egy szomorú esemény kapcsán kerül sor. Kellő önfegyelem gyakorlása esetén sok lehetőséget rejt a hónap és a törvény is az oldalukon áll, sőt a boldogító igen kimondását is segítik most a csillagok.

Bika (április 20.-május 20.)

A Bikák harmóniáját most megzavarhatják a feszültségeket rejtő bolygóállások, hiába látják el szívós kitartással feladataikat, ezt mintha senki nem venné észre. Ez konfliktusokat idéz elő munkahelyükön, és úgy érzik, céljaikat sem tudják a rengeteg akadály miatt megvalósítani. A háttérben valószínűleg egy ködösítő kolléga áll, aki mások hátán próbál előrejutni. Szerelme azonban most is elviseli nyűgeit, neki bátran elmondhatja mi nyomja a lelkét!

Ikrek (május 21. – június 20.)

Kissé öntörvényűek az Ikrek a hónap során, kis túlzással mindig azt teszik, amihez kedvük van. Ebből adódóan aztán rengeteg dologba belekapnak, de befejezetlenül hagyják, ha más kelti fel érdeklődésüket. Kapcsolataikban most fontos szerephez jut a tudás, vallják „A tudás hatalom.” Ugyanakkor nagyon vigyázzanak azzal, hogy az indulatos érvelés és elhamarkodott cselekedetei nem alapozzák meg azokat az információkat, amiket képvisel! Befektetései most kockázatosak és jó ha nem parkol a tilosban, mert szinte biztos, hogy utoléri a törvény keze! Empátiájuk azonban segíthet másokon, menjen és beszélgessen vagy hallgasson együtt valakivel, ha úgy érzi ezzel segít rajta!

Rák (június 21.- július 22.)

A Rákoknak valószínűleg az esne a legjobban, ha az egész hónapot pihenéssel tölthetnék. Könnyen elfáradnak, úgy érzik, megcsapja őket a tavaszi fáradtság előjele. A sportolással azért csínján bánjanak, megerőltető, hirtelen mozdulatokat igénylő testmozgást most mellőzzék, különben könnyen a kórház ambulanciáján találhatják magukat! A lelkük azonban nyugodt, párjukkal szerelmes, harmonikus napokat élhetnek át, ez akár odáig fokozódhat, hogy elgondolkodnak a házasság lehetőségén.

Oroszlán (július 23.- augusztus 22.)

Az Oroszlánok most az „igazság bajnoka” szerepét játsszák! Bár érvelésük jogos és jó szándék vezeti őket, nem a megfelelő időben és formában hozzák ezt az érintettek tudomására! Könnyen beletaposnak most mások lelkivilágába, nem csomagolják megfelelően a mondandót, emiatt magukra haragítanak pár embert és nem lesz túl népszerű ez irányú tevékenységük. Lezáratlan, peres ügyeik most számukra kedvezően zárulnak le, illetve most alapított vállalkozásaik sikeresen indulnak.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűzek nehezen találják most az egyensúlyt az érzelmek és a vágyak között, hol itt, hol ott esnek túlzásokba. Ugyancsak problémát okoz a hónap során, hogy komoly vitába keveredhet valakivel, ami miatt önbizalma is csorbát szenvedhet. Mondandójuk lenyelése nem megoldás, meg kell végre tanulni felvállalni a konfliktusokat, ez a nehezebb, de eredményesebb út, különben az ellentétek elmélyülnek és egy idő után nem talál majd visszautat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérlegeket hol szétfeszítik túláradó energiáik, hol teljesen kimerültnek érzik magukat, attól függően, hogy pozitív vagy negatív a környezetük hatása. Tele vannak kreativitással, fogékonyak a művészetek iránt és embertársaik problémái sem hagyják őket hidegen. Kitartó és szívós munkájuk a hónap során hivatásukban elismerést, előmenetelükben kedvező változásokat eredményezhet, magánéletükben pedig egy szenvedélyes kapcsolat veheti kezdetét!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpiók jobb, ha a hónap során először magukban döntik el, hányadán állnak a világgal, és csak ezután kezdik kapcsolataik elemzését! Munkájukkal kapcsolatban még így is sok feszültséggel kell számolniuk, ezért próbálják tudatosan kerülni a konfliktushelyzeteket és visszafogni csípős megjegyzéseiket! Ha ez sikerül, akkor a családjuk, szerelmük most biztos érzelmi hátteret jelenthet számukra, és barátaikra is bátran számíthatnak. Ugyanakkor mások most hiába várják tőlük az együttérzést, túlságosan el vannak foglalva a saját bajaikkal, tudatosítsák magukban, hogy nem egyedül élnek a világon, és másoknak esetleg sokkal nagyobb horderejű problémái vannak!

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Nyilasok most kiemelten figyeljenek párjukra a hónap során, különben könnyen elmagányosodáshoz vezethet viselkedésük. Nehezen jönnek össze a barátokkal szervezett találkozásokon és nem túlzottan vevők az újdonságok iránt, változást most nem szívesen fogadják. A Plútó hatására kapcsolataikban szenvedélyesebbek lesznek, hevesebben reagálnak dolgokra, mint általában. Pénzügyeikben most váratlan fordulatok állhatnak elő, ezért semmilyen kétes vagy bizonytalan kimenetelű üzletbe ne vágjanak bele. Most mérje fel, mi segíti céljai megvalósulását, és ehhez milyen áldozatokkal kell számolni!

Bak (december 22. – január 19.)

A Bakoknál most egy váratlan baleset kényszerpihenőt idézhet elő. Érdemes megfontoltan közlekedniük és sportolniuk a hónap során, és ha síelni készülnének, ne a legnehezebb pályán kezdjenek! Párjuk mellettük lesz akkor is, ha ápolásra szorulnak, és ez akár kapcsolatuk továbbmélyülését is eredményezheti. Anyagi téren kedvező változásokra számíthatnak, és ha lassan is, de energiáik is feltöltődnek a hónap során.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

A Vízöntők most ünneplik születésnapjukat, most váltanak évet, levetik a múlt év gondjait és új sorsesemények elé néznek. Hogy kinek mi okoz majd gondot, és mi válik fontossá az év során, azt mindenkinek a saját horoszkópja mutatja meg, de van néhány útmutatás, ami segítheti őket az év során. Számolniuk kell azzal, hogy néhány kapcsolatuk véget ér, de újabbak kialakítására is kapnak lehetőséget. A Jupiter kedvező hatása, minden törvényes dolgot segít, legyen szó akár házasságkötésről, akár új vállalkozás indításáról. A Szaturnusz gátló hatására nehezebben viseli a korlátozásokat és elkülönül a világtól. Figyeljen kiemelte családi, baráti kapcsolataira az év során, különben könnyen magányos lehet!

Halak (február 19. – március 20.)

A Halak most felülvizsgálják anyagi lehetőségeiket, a hónap során a pénzügyek kiemelt jelentőséget kapnak. Energiáik fokozottak, ennek levezetésére válasszák valamely kedvenc sportjukat, vagy vágjanak bele valami újba, náluk most minimális a balesetveszély! Ugyanakkor ne próbálják megkerülni a törvényes dolgokat, nincs értelme az ügyeskedésnek, különben a pénztárcájuk bánhatja. A telelésre, szabadságolásra lehetőséget adnak most a csillagok, de ne csak családostól, hanem lehetőleg baráti társasággal menjenek!

Horoszkóp

.