Horoszkóp - 2007. március

2007.03.03. 11:43

A Bika fordítson több időt kulináris élvezetekre, a Rákok váratlan kiadásokkal szembesülhetnek. A Szüzet hatalmába kerítheti a szenvedély, a Skorpiókat önvizsgálatra kényszeríti a sors, a Bakok munkamániája családi problémák kiváltója lehet, az Ikrek vigyázzanak a váratlan szerelemre. Mit tartogat még a március? Megtalálja az ALON horoszkópjában!

KOS (március 21 - április 20.)

Nem valószínű, hogy kommunikációs vagy tanulási nehézségeket hoz a március Önnek, hiszen a Merkúr (az ész, tanulás, kommunikáció bolygója) kedvező fényszöget zár Nappal. Figyeljen indulataira, sokszor előbb jár a szája, amivel akaratlanul is megbánt másokat. Ha nem tud bocsánatot kérni, ez egy kapcsolat végét is jelentheti. Ha most képes konkrét terveket kitűzni és konkrét célokat meghatározni, ez egy sikeres vállalkozás alapja lehet!

BIKA (április 21 – május 20.)

Ebben a hónapban érdemes lesz saját dolgaira, kényelmére, kulináris élvezetekre több időt fordítani. Kapcsolataiban, tanulmányaiban nehézségek, váratlan akadályok jelentkezhetnek. Most Ön is könnyebben dühbe gurul, vagy a visszafojtott indulatok miatt gyakran feszültnek érezheti magát. A korlátokat nehezen fogadja el. Javaslatunk, hogy hosszú távú céljait ne most tűzze ki. Miért? Most hajlamos lehet illúziókat kergetni, és csalódott lesz, ha ezek nem sikerülnek. Ha teheti, vegyen ki pár nap szabadságot, nyugalmat és felüdülést nyújthat most egy külföldi kiruccanás.

IKREK (május 21 – június 21.)

A munkahelyén vagy munkájával kapcsolatban feszültségek adódhatnak, de ha ügyesen használja kapcsolatait, kedvező fordulatot vehetnek ügyei: befektetései, pénzügyei kedvezően alakulhatnak, és kiapadhatatlan energiákkal rendelkezik a hónap során. Fogadja el a sorsában bekövetkező korlátozásokat, és kerülje a törvénnyel való összeütközést. Vigyázzon, egy váratlan szerelem boríthatja eddigi párkapcsolatát!

RÁK (június 22 – július 22.)

Bőven lesz alkalma megélni, hogy másoknak is szüksége van Önre, és ez hozzásegíti ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. A családi harmóniát most kisebb viták tarkíthatják, emiatt feszültebb lesz. A belső egyensúlyt önmagában találhatja meg, törekedjen tudatosan a nyugalomra. A hónap során váratlan kiadásokkal szembesülhet, és kockázatosak most indított befektetései, lehetőleg halassza el ezeket. Ha teheti, vegyen részt minél több társas programban, és barátai segítségére is bármikor számíthat.

OROSZLÁN (július 23 – augusztus 23.)

Az Oroszlánok most érzékenyek a tavaszi fáradtságra, gyakran érzik úgy, hogy minden erejük elhagyta őket. Ügyeik nem az akaratuknak megfelelően alakulnak, állandóan akadályokba botlanak. Ne adják fel, szerelemben és pénzügyekben Önökre talál a szerencse! Kedvező időszak ez házasságkötésre, és jogi ügyeikben is pozitív fordulat következhet be. Egy váratlan találkozás új szerelem kezdetét is jelentheti!

SZŰZ (augusztus 24 – szeptember 23.)

A Szüzek nehezen tudják a hónap során érdekeiket képviselni, ezért önbizalmuk megcsappan. Lehetőleg ne parkoljanak a tilosban, kerüljék a gyorshajtást és a törvénnyel való bármilyen összeütközést. Bár munkájában nem számíthat elismerésre, teendői mégis annyira felszaporodnak, hogy ideje sem lesz ezen keseregni. Ha egy ismeretlennel való találkozás mély szenvedélyeket ébreszt Önben, ne engedje, hogy elragadják ösztönei, ugyanis ez házassága végét jelentheti.

MÉRLEG (szeptember 24 – október 23.)

A Mérlegekre összességében kedvező hónap vár, minden terveiknek megfelelően alakul, ehhez fel tudják használni kapcsolataikat, ismeretségeiket. Energiájuk kifogyhatatlan, most képesek sorsukban döntő változást eszközölni. Ha valami nem működik, itt az ideje a váltásnak, a csillagok támogatják ebben. Bár általában kerüli a konfliktust, most hajlandó kisebb feszültségeket felvállalni, ha hisz a saját igazában. Érzékeny embertársai problémái iránt, bárki fordul Önhöz, segítő jobbot nyújt, vigyázzon, hogy ne használják ki jóhiszeműségét.

SKORPIÓ (október 24 – november 22.)

A hónap segíti a befelé fordulásban, az elmélyülésben. Ez az oka annak, hogy kapcsolataiban konfliktusok, viták adódhatnak. A sors így próbálja egy kis önvizsgálatra kényszeríteni. Ne próbálja most megértetni másokkal saját érzéseit, ezt a hónap során nehézségek kísérik. Felfokozott energiáit sporttal vezesse le, fusson, ússzon, biciklizzen. Könnyebben elfogadja a világ dolgait, ha megtanul lazítani. A lélek és a test mérgeit is felszabadíthatja rendszeres szaunázással, masszázzsal.

NYILAS (november 23 – december 21.)

A Nyilas dolgai kedvezően alakulnak, mindenki őt fogja irigyelni, és egyedül ő nem érti majd, hogy miért. Úgy érzi, nem tudja kivívni mások elismerését. Tanulmányaiban sikeres lesz, szellemi aktivitása felfokozott. Nincs akadály, amit komolyan venne, lelkesedése átsegíti a nehézségeken. Dacos, tudja, mit nem akar, de nehezen dönti el, mit is akar valójában. Meg kell tanulnia, hogy másokat is figyelembe vegyen. Ha erre tudatosan figyel, a bolygók most biztosítják a kedvező lehetőséget.

BAK (december 22 – január 20.)

A Bakok következetesen ragaszkodnak céljaikhoz, és úgy tűnik, most beérik kitartásuk gyümölcse: munkájukban elismerésre számíthatnak, bár kissé fájlalni fogják, hogy ez most kizárólag eszmei győzelem. Kötelességtudatuk azonban konfliktusokat okoz magánéletükben, ahol a hónap folyamán vitákkal, összeütközésekkel számolhatnak. Különösen érzékeny terület lesz a pénzügyek, ha lehet, ne kérje számon párjának jelentéktelenebb kiadásait. Szervezzenek közös programokat barátaikkal, ez segít feloldani konfliktusaikat!

VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

A Vízöntők megtalálják belső nyugalmukat, melyhez a család biztosítja a hátteret. Úgy érzik, most könnyen veszik az akadályokat, minden akaratuknak megfelelően történik, jól tudják képviselni saját érdekeiket. Anyagi helyzete, befektetései is jól alakulnak, ha kitart elképzelései mellett. A sorsában most bekövetkező veszteségek egy kedvező újrakezdés lehetőségét biztosítják. Használja fel erejét és sikereit mások segítésére!

HALAK (február 20 – március 20.)

Boldog születésnapot! A következő évre szóló feladata: mások és önmaguk elfogadása. Amíg nincs tisztában saját értékeivel és hibáival, addig nehéz lesz mások tetteiben felfedeznie a pozitívumot. Ugyancsak nehéz feladat lesz veszteségeik és mások hatalmának elfogadása, amire pedig szükségük van. Kénytelenek lesznek kisebb áldozatokat bevállalni, ha nem akarnak komolyabb lemondásokkal szembesülni. A Halak feladata az egység keresése, ezt egyedül nem lehet megélni. Fordítsanak nagyobb figyelmet párjukra, barátaikra!

Horoszkóp

.