Hirdetés

Mit süssünk, főzzünk szentestére? December 24-i ételreceptek: Egyszerű halételek és villámgyors mákos guba recept

Mit süssünk, főzzünk szentestére? December 24-i ételreceptek: Egyszerű halételek és villámgyors mákos guba recept

2018.12.20. 17:27

Hirdetés

Tengeri halfilé rántva

Karácsonyi ételek - Rántott halfilé

Hozzávalók

  • személyenként 15-20 dkg tengeri halfilé
  • A panírozáshoz: liszt, tojás, morzsa
  • só, bors
  • citrom
  • napraforgó olaj

Elkészítés:

  • A tengeri halfilét olvasszuk ki, facsarjunk rá a citromlevet, tegyük be a hűtőbe.
  • Készítsük ki, külön-külön tálakba a panírozáshoz a lisztet, tojást és a morzsát. A tojást sózzuk.
  • Hevítsük fel az olajat.
  • Panírozás előtt a halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk meg lisztben, tojásban, majd a morzsában.
  • Süssük ki a halszeleteket.
  • Tálalhatjuk krumplipürével, majonézes krumplisalátával, hasábburgonyával vagy majonézes kukoricával is.

Mákos guba recept >>>

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.