Tengeri halfilé rántva
Karácsonyi ételek - Rántott halfilé
Hozzávalók
- személyenként 15-20 dkg tengeri halfilé
- A panírozáshoz: liszt, tojás, morzsa
- só, bors
- citrom
- napraforgó olaj
Elkészítés:
- A tengeri halfilét olvasszuk ki, facsarjunk rá a citromlevet, tegyük be a hűtőbe.
- Készítsük ki, külön-külön tálakba a panírozáshoz a lisztet, tojást és a morzsát. A tojást sózzuk.
- Hevítsük fel az olajat.
- Panírozás előtt a halszeleteket sózzuk, borsozzuk, majd forgassuk meg lisztben, tojásban, majd a morzsában.
- Süssük ki a halszeleteket.
- Tálalhatjuk krumplipürével, majonézes krumplisalátával, hasábburgonyával vagy majonézes kukoricával is.
Mákos guba recept >>>
Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.