A Dal 2019 - A szombati második válogatón, ezt tíz produkciót láthatja

MTI

2019.01.25. 17:25

A Dal 2019 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati második adásban tíz produkció lép színpadra.

Deák Bill Gyula lesz A Dal 2019 második válogatójának vendégfellépője, az adást 19 óra 30 perctől láthatják a Duna Televízió és a Duna World csatorna nézői - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) sajtóosztálya pénteken az MTI-vel. 

    

"Remélem, mindenki jól fogja magát érezni, én biztosan. Megtiszteltetés számomra, hogy itt lehetek A Dal színpadán"

- idézi a közlemény a különleges hangú énekest, aki együttesével lép fel szombat este. Deák Bill Gyulát legutóbb 2014-ben láthatták a nézők A Dalban. 

Szombaton folytatódik A Dal 2019.

Január 26-án ők lépnek színpadra. A Dal 2019 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati második adásban tíz produkció lép színpadra.

Szombaton lép színpadra az
Acoustic Planet (daluk címe: Nyári zápor),
Diana (Little Bird), a
Fatal Error (Kulcs),
Gotthy (Csak 1 perc),
Hajdu Klára (You're Gonna Rise),
Heatlie Dávid (La Mama Hotel), a
Middletonz (Roses), a
Sign (Ő),
Vavra Bence (Szótlanság) és a
yesyes (Incomplete) 

    

A Dal 2019 élő adásába jutott harminc dal előadói közül a szombati második adásban tíz produkció lép színpadra. Közöttük lesz az Acoustic Planet (daluk címe: Nyári zápor), Diana (Little Bird), a Fatal Error (Kulcs), Gotthy (Csak 1 perc), Hajdu Klára (You're Gonna Rise), Heatlie Dávid (La Mama Hotel), a The Middletonz (Roses), a The Sign (Ő), Vavra Bence (Szótlanság) és a yesyes (Incomplete).
    

A dalválasztó show zsűrijében Both Miklós Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, Fonogram- és Budai-díjas zeneszerző, népzenegyűjtő; Vincze Lilla előadó, dalszerző, zenepedagógus, a Napoleon Boulevard EMeRTon-díjas énekesnője; Mező Misi, a Magna Cum Laude énekes-gitárosa és Nagy Feró, énekes, szövegíró, a Beatrice frontembere szerepel.
    

A verseny ötödik zsűritagja idén is a közönség, amely pontozhatja a dalokat és szavazhat kedvencére SMS-ben. Az érdeklődők A Dal 2019 honlapján, valamint Facebook-, Instagram- és YouTube-oldalán már az adások előtt megismerkedhetnek az indulókkal. Az oldalakon extra tartalmak, videók és cikkek is elérhetőek a műsorról.
    

A két műsorvezető Dallos Bogi és Fehérvári Gábor Alfréd,  Freddie.

.