Forgalomkorlátozás lesz a magyar-horvát meccs miatt Budapesten

2019.03.24. 11:55

Vasárnap este átmenetileg a metrópótló buszok is terelve közlekednek majd.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a vasárnapi Magyarország-Horvátország labdarúgó-mérkőzés miatt a hétvégén Józsefvárosban és Ferencvárosban - közölte a rendőrség a honlapján.

A Groupama Arénában vasárnap 18 órakor kezdődő Európa-bajnoki selejtezőmérkőzés miatt Budapest VIII. és IX. kerületében már szombat estétől várhatók forgalomkorlátozások.     
    

Tilos lesz megállni szombat este 8 órától vasárnap éjfélig az Albert Flórián út mindkét oldalán a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, a Vágóhíd utca 13. szám előtti parkolóban, a Bláthy Ottó utca mindkét oldalán az Üllői út és az Elnök utca között, a Fék utca mindkét oldalán az Albert Flórián út és a Lenkei János utca között, valamint a Könyves Kálmán körút Üllői út kereszteződésétől a Nagyvárad tér irányába, az Üllői úti felüljáró szervizútjának mindkét oldalán és a felüljáró alatti területen.
    

Vasárnap délután 4 órától éjjel fél 12-ig szakaszosan és időszakosan lezárják az Albert Flórián út mindkét oldalát a Könyves Kálmán körút és a Vágóhíd utca között, az Üllői úti felüljáró mindkét oldalán a szervizutat a Groupama Aréna előtt, valamint a Könyves Kálmán körutat az Üllői út és a Mester utca közötti szakaszon.
    

A Budapesti Közlekedési Központ honlapján azt írta: vasárnap este átmenetileg a metrópótlóbuszok is terelve közlekednek majd.

Tájékoztatásuk szerint vasárnap 19:40-től 20:20-ig az M3-as metrópótló autóbusz terelve közlekedik, nem érinti a Nagyvárad tér és a Népliget megállót.

.