Hirdetés

Ilyen idő várható a továbbiakban a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint
pixabay

Ilyen idő várható a továbbiakban a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint

Időjárási hírek

www.met.hu

2019.05.17. 18:35

Itt a meteorológiai szolgálat friss időjárás-előrejelzése a hétvégére.

Hirdetés

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombat délelőttre - Forrás:met.hu

Szombaton a fátyol- és gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, helyenként alakul ki zápor, északkeleten zivatar is. Késő délutántól, estétől dél, délnyugat felől erőteljes felhősödés kezdődik, és egyre többfelé várható zápor, zivatar. Hajnalban foltokban átmenetileg köd képződhet.

A déli, délkeleti szél többnyire mérsékelt marad, de Sopron térségében élénk, zivatarok környezetében pedig főként északkeleten viharos lökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 12 fok között alakul, keleten az enyhébb értékekkel. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21 és 26 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap a fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés valószínű, majd délutántól erősebben is megnövekszik a felhőzet.
Nagyobb számban a keleti megyékben alakulhat ki zápor, zivatar. A déli, délkeleti szél időnként megélénkül, de zivatarok környezetében átmenetileg erős, viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

.