Időjárás-előrejelzés - Ismét jöhet zivatar csütörtökön - Távolabbi kilátások

Időjárási hírek

MTI/met.hu

2019.07.04. 01:17

Ilyen időjárás várható csütörtökön a meteorológiai szolgálat szerint. Távolabbi kilátások.

A Kárpát-medence időjárásában csütörtök estig lényeges változás nem várható, mérsékelten meleg, nagyobbrészt napos időre számíthatunk.

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés csütörtökre

Figyelmeztető időjárás-előrejelzés csütörtökre - Zivatar - Forrás:met.hu


Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu


Csütörtökön a reggeli, délelőtti órákban délnyugaton helyenként még várható záporeső, esetleg egy-egy zivatar. Később csökken a felhőzet, és naposra fordul az idő. Az északias szél többfelé élénk lesz, majd késő délutánra mindenütt mérséklődik a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul, északon lesz a hűvösebb. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26 és 30 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken napos időre számíthatunk többnyire kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu

Szombaton napos időre számíthatunk fátyol- és gomolyfelhőkkel. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 14 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 29 és 34 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás.mt.hu

Vasárnap a fátyolfelhők és a többórás napsütés mellett erősödő gomolyfelhő-képződés várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 15 és 20, a legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 31 fok között valószínű.

.