Bezártak a Decathlon áruházak

Koronavírus

alon

2020.03.27. 14:55

Csak a cég webáruháza fog üzemelni.

A Decathlon áruházak, figyelembe véve a Kormány 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletében előírt kijárási korlátozását, március 27-én 15 órától további intézkedésig bezárnak.

Addig is, amíg a helyzet lehetővé nem teszi, webshopunkon keresztül lehet rendelni. A beérkezett, de át nem vett click&collect megrendeléseket törölték és 14 napon belül visszautalják az összeget a bankszámlákra.

Az alábbi közleményt juttatták el hozzánk:

Kedves csapat, kedves vásárlók!

Az utóbbi hetek folyamán
mindannyian nagyon bizonytalan időszakot élünk át.
Életmódunk, az, ahogy dolgozunk folyamatos próbatételeken esik át.

Most mégis arra biztatlak titeket, hogy gondoljunk magunkra egy nagy közösségként! Mi, decathlonosok és vásárlók , akik ugyanazon sportértékeket valljuk, ugyanolyan fontos számunkra az aktív életmód: nézzünk most szembe együtt, “sportolóként” ezzel a nehéz átmenettel.

Mindannyiunknak megvan a személyes felelőssége a közösség felé, amelyben él - legyen az a munkában, sportban vagy a családban. Ez a felelősség arra szólít fel bennünket, hogy lelkiismeretesen, egymást és önmagunkat tisztelve nézzünk szembe a ránk váró eseményekkel.

 

Kezünkben a kulcs, hogy ne csak elszenvedői, hanem irányítói legyünk az eseményeknek aktív életmódunk (szellemi és fizikai) fenntartásával, a hozott intézkedések tiszteletben tartása mellett.

Ezért most arra kérlek titeket, hogy maradjatok otthon, sportoljatok otthon és ezzel is védjétek az egészségeteket.
A sport nagyon sokat segíthet.

A Decathlon áruházak, figyelembe véve a Kormány 71/2020. (III. 27.) Kormányrendeletében előírt kijárási korlátozását, március 27-én 15 órától további intézkedésig bezárnak vásárlóink és munkatársaink védelmében.

Addig is, amíg a helyzet lehetővé nem teszi, állunk rendelkezésetekre webshopunkon keresztül. A beérkezett, de át nem vett click&collect megrendeléseket töröltük és 14 napon belül visszautaljuk az összeget.a bankszámlátokra.

Vigyázzatok magatokra és a hozzátok közel állókra!

.