Koronavírus - Március 16-i életképek Magyarországról

Koronavírus

MTI

2020.03.16. 21:35

Magyarországi életképek koronavírus idején 2020. március 16-án, hétfőn.

Koronavírus, 2020. március 16. hétfő, Magyarország

Üres tantermek, üres iskolák

  Koronavírus - 2020. március 16-tól indul a digitális oktatási munkarendre történő átállás
MTI Vajda János

Üres óvoda Győrben március 16-án. 

A bútorokat fertőtleníti egy óvónő a győri Prohászka Ottokár Orsolyita Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda egyik óvodai csoportszobájában 2020. március 16-án. Az intézmény több mint százfős óvodájába ezen a napon egy gyereket sem vittek be.

Óvoda - Koronavírus - A bútorokat fertőtleníti egy óvónő - MTI Krizsán Csaba

Rendőr ellenőrzi egy kamionos hőmérsékletét Hegyeshalomnál

Rendőr ellenőrzi egy kamionos hőmérsékletét Hegyeshalomnál, a határátkelőnél 2020. március 16-án. Orbán Viktor miniszterelnök ezen a napon az Országgyűlés plenáris ülésén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt lezárják Magyarország határait a személyforgalom előtt, az erről szóló nemzetközi egyeztetések zajlanak, így a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az ország területére. MTI/Krizsán Csaba

MTI/Krizsán Csaba​

Koronavírus - Határellenőrzés Hegyeshalomnál

Ausztriából Magyarországra belépésre várakozó járművek Hegyeshalomnál, a határátkelőnél 2020. március 16-án. Orbán Viktor miniszterelnök ezen a napon az Országgyűlés plenáris ülésén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatt lezárják Magyarország határait a személyforgalom előtt, az erről szóló nemzetközi egyeztetések zajlanak, így a jövőben csak magyar állampolgárok léphetnek be az ország területére.

Koronavírus - Határellenőrzés Hegyeshalomnál - MTI/Krizsán Csaba

Sorban állók egy debreceni postahivatal előtt

Sorban állók a Hatvan utcai posta előtt Debrecenben 2020. március 16-án. A koronavírus-járvány elleni hozott intézkedések miatt csak annyi ügyfél tartózkodhat a postán, ahány ablak nyitva van. 

Koronavírus - Sorban állók egy debreceni postahivatal előtt - MTI/Czeglédi Zsolt

Koronavírus - Sorban állók egy pécsi postahivatal előtt

Sorban állók a pécsi 18. számú posta épülete előtt 2020. március 16-án. Az új koronavírus-járvány terjedésének megfékezése érdekében csak annyi ügyfél tartózkodhat a postán, ahány ablak nyitva van. 

Koronavírus - Sorban állók egy pécsi postahivatal előtt. MTI/Sóki Tamás

 

Galéria

.