Friss meteorológiai előrejelzés a következő 7 napra - Időjárás-előrejelzés július 13-20-ig

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.07.12. 14:27

Kiderül, milyen időjárás várható a következő hét nap. Időjárás július 13-20-ig:

Hétfőtől a sok napsütés mellett gomoly- és fátyolfelhőkre, alapvetően csapadékmentes időre számíthatunk. Csupán csütörtökön fordulhat elő helyenként futó zápor. A hőmérséklet lassan, napról-napra emelkedik.

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződésre, kevés fátyolfelhőre, csapadékmentes időre számíthatunk. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22, 26 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden kissé hűvös lesz a reggel, mindössze 6-13 fok. Napközben a sok napsütés mellett nappali gomolyfelhő-képződés előfordulhat, csapadék nem valószínű. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 23, 27 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

A kevés fátyol- és gomolyfelhő mellett sok napsütésre van kilátás szerdán. Csapadék nem valószínű. A déli szél csupán a Kisalföldön élénkülhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés csütörtök és péntekre

Időjárás-előrejelzés csütörtök és péntekre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön a többórás napsütés mellett átmenetileg megélénkül a felhőzetés helyenként futó zápor előfordulhat. Az északnyugati szél élénk, olykor erős lesz. Pénteken számottevő csapadék nem valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet csütörtökön 12, 17; pénteken 10,16. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 25, 30 fok; míg pénteken 23, 28 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szombatra és vasárnapra

Szombaton és vasárnap a sok napsütés mellett gomolyfelhők képződnek, csapadék nem várható. Helyenként megélénkül az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

.