A hidegfront után ez vár ránk - Meteorológia előrejelzés a következő 3 napra

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.09.17. 14:47

Időjárás-előrejelzés szeptember 18-20-ig. Mutatjuk a részleteket:

A csütörtökön átvonuló hidegfront hatására a következő napokban visszaesik a hőmérséklet. Szombaton hajnalban 4 és 10 fok közötti hőmérséklet valószínű. Csapadék elszórtan fordulhat elő. A hétvégén ismét anticiklon közelíti meg hazánkat.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Időjárás-előrejelzés péntekre
Időjárás-előrejelzés péntekre - Forrás:met.hu

Pénteken délelőtt jelentéktelen csapadék inkább csak nyugaton fordulhat elő, a délutáni órákban viszont északon, északkeleten valószínű. Az ország keleti felén az északi szél erős lesz. Napközben az ország középső és nyugati tájain csökken a felhőzet, a déli óráktól mindenütt sok napsütésre számíthatunk. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 19 és 25 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szombatra

Időjárás-előrejelzés szombatra
Időjárás-előrejelzés szombatra - Forrás:met.hu

Szombaton túlnyomóan napos időre számíthatunk fátyolfelhőkkel, csapadék nem lesz. Helyenként megélénkül a keleti, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 11, a legmagasabb nappali hőmérséklet 20 és 25 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés vasárnapra

Időjárás-előrejelzés vasárnapra
Időjárás-előrejelzés vasárnapra - Forrás:met.hu

Vasárnap gyengén felhős, napos idő várható, csapadék nem lesz. Helyenként megélénkül a délkeleti, keleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között valószínű.

.