Hirdetés

Itt a friss 7 napos előrejelzés - Időjárás hétfőtől vasárnapig
MTI/Komka Péter

Itt a friss 7 napos előrejelzés - Időjárás hétfőtől vasárnapig

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2020.11.08. 13:57

Időjárás előrejelzés november 9-től 15-ig.

Hirdetés

A hazánk fölé érkező meleg levegő fokozza a pára a és ködképződést. A következő napokban erősödik a ködhajlam, a jövő héten már sokfelé számíthatunk tartósan felhős, nyirkos időre. Kevesebb helyen lesz napsütés. A hét elején fagypont alá csökkent az éjszakai hőmérsékelt. Itt vannak a további részletek:

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

A hét elején erősödik a ködhajlam. Hétfőn az Északi-középhegység egyes részein van nagyobb esély a rétegfelhőzet feloszlására, errefelé több órára is kisüthet a nap. A borult tájakon szitálás előfordulhat.  A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 6 és 9 fok között alakul, de a napos tájakon 10 és 14 fok közé melegszik fel a levegő.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden országszerte ködös időre kell számítani. Több helyütt előfordulhat szitálás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás.met.hu

Szerdán túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani. Több helyütt előfordulhat szitálás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 2 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön is túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre lehet számítani, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet. Szitálás is előfordulhat. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken is folytatódik a párás, borult idő. Köd ill. ködszitálás mindenütt előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szombatra és vasárnapra

Túlnyomóan borult, párás, helyenként napközben is ködös időre van kilátás, csak kisebb körzetekben szakadozhat fel a felhőzet és van esély napsütésre. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 1 és 6, a legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

.