Szilveszteri műsorajánló - Szenes Iván slágerei szólalnak meg szilveszterkor

MTI

2020.12.31. 17:57

Próbálj meg lazítani, a Kislány a zongoránál és a Kicsit szomorkás a hangulatom máma.

Szenes Iván slágerei, többek között a Próbálj meg lazítani, a Kislány a zongoránál és a Kicsit szomorkás a hangulatom máma című dalok szólalnak meg csütörtök este a Duna World szilveszteri műsorában.

A Duna World műsorán 19 és 21 óra között Poór Péter, Korda György, Balázs Klári, az Apostol együttes, Bodrogi Gyula, Csonka András, Szandi és lánya, Bogdán Blanka, Koós Réka, Kocsis Tibor, Nagy Sándor, Szacsvay László, Voith Ági, Bodrogi Enikő, Balázs Péter, Ivancsics Ilona, Nemcsák Károly, Nyári Alíz, Nyári Edit, Nyári Károly, Király Tamás, Király Viktor és a Fővárosi Nagycirkusz  művészei várják a közönséget - közölte csütörtökön az MTI-vel Szenes Andrea, a szerző lánya, aki erre az alkalomra szilveszteri slágert is írt.

Az esten elhangoznak többek között a Kicsi, gyere velem rózsát szedni, a Mondd miért szeretsz te mást, a Hosszú forró nyár és a Nem csak a húszéveseké a világ című slágerek.

Poór Péter a Jöjjön ki Óbudára, Nemcsák Károly és Ivancsics Ilona a Piros pezsgő rózsaszín mámor című dalt adja elő. Balázs Klári Korda Györgyhöz énekli majd a Hosszú az a nap című dalt, amelyet Szenes Iván a feleségéhez írt. Bodrogi Gyula és Voith Ági unokájukkal lépnek fel, Kocsis Tibor előadásában pedig a Gondolj apádra, ha rákerülsz a lapátra című dal hangzik el.

.