Itt a 7 napos időjárás-előrejelzés - Mutatjuk, mikor és hol várható havazás

Időjárási hírek

met.hu/alon.hu - Időjárás

2021.01.03. 13:57

Időjárás-előrejelzés január 4-től január 10-ig.

A következő napokban több ciklon is érinti térségünket. Január első hetében több csapadékra számíthatunk. A hét közepétől a hőmérséklet is csökken. Az időszak elején inkább eső, míg a hét közepén inkább havas eső, havazás valószínű. 

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Időjárás-előrejelzés hétfőre
Időjárás-előrejelzés hétfőre - Forrás:met.hu

Hétfőn borult idő valószínű. csapadék délelőtt inkább a Dunántúlon, majd délutántól inkább a Tiszántúlon valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet 4 és 10 fok között valószínű, délkeleten lesz a melegebb.

Időjárás-előrejelzés keddre

Időjárás-előrejelzés keddre
Időjárás-előrejelzés keddre - Forrás:met.hu

Kedden borult, párás, ködös idő várható. Délelőtt keleten többfelé, majd egyre inkább csak északkeleten, estétől pedig délnyugaton, nyugaton várható eső. Az Alpokalján havas eső, a hegyekben havazás is előfordulhat. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3 és 8 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés szerdára

Időjárás-előrejelzés szerdára
Időjárás-előrejelzés szerdára - Forrás:met.hu

Szerdán folytatódik a felhős, párás, borult, csapadékos idő. Északon, északnyugaton havas eső, a hegyekben havazás is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 9 fok között várható.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Időjárás-előrejelzés csütörtökre
Időjárás-előrejelzés csütörtökre - Forrás:met.hu

Csütörtökön felhős lesz az ég. Lehűlés kezdődik, a nyugati, északnyugati szél is megerősödik. A Dunántúlon inkább havas eső, hó, keleten eső, havas eső, a hegyekben hó valószínű. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +3, a legmagasabb nappali hőmérséklet 1 és 6 fok között valószínű.

Időjárás-előrejelzés péntekre

Pénteken csapadék már nem valószínű. A szél helyenkén élénk, erős marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés szombatra és vasárnapra

Szombaton, felhős borús idő valószínű. Vasárnapra egy újabb front érkezhet. Csípős hideg lesz éjszaka, de a nappali maximum is 3 fok körül alakul. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és -10 fok között alakul, de a havas helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet -2 és +3 fok között valószínű.

.