Hamarosan új napi sorozat indul a TV2-n

alon.hu

2021.05.09. 19:57

Az én lányom c. sorozat pénteken véget ér.

Május 14-én, pénteken lesz utoljára látható Az én lányom című török dráma a TV2-n. Ezt követően sem maradnak sorozat nélkül. A TV2 következő premierje A nagykövet lánya című török sorozat lesz - írja a media1.hu.

A nagykövet lánya első része május 17-én hétfőn, 15:40-kor indul. Ezt követően pedig minden hétköznap ugyanebben az időpontban lesz látható. A sorozat 2019-ben indult Törökországban és mai napig vetítik.

Nare a kislányával, Melekkel él Montenegróban, ám egy nap a nő hatalmas hibát követ el, ami miatt menekülniük kell.

A célállomás Törökország, ahova azért mennek, hogy Melek megismerkedhessen az édesapjával és Nare azt szeretné, ha kislánya a férfinél élne tovább.

Sancar az esküvőjére készül, de nem boldog, állandóan a volt szerelmén jár az esze, akit évek óta nem látott és, akiről azóta is legendák születnek.

A sorozat főszerepében Törökországban kedvelt, de idehaza is népszerű színészeket láthatják. Sancart Engin Akyürek (Fatmagül, Piszkos pénz, tiszta szerelem), míg Naret Neslihan Atagül (Végtelen szerelem) alakítja.
A színésznőt azonban csak az első szezonban láthatják, ugyanis Atagül betegség miatt kénytelen volt otthagyni a produkciót.

A helyére, ám másik szereplőt alakítva Tuba Büyüküstün érkezik, akit olyan sorozatokban láthattak már, mint az Egy ellopott élet, vagy Akyürek oldalán a Piszkos pénz, tiszta szerelemben. 

.