Időjárás-előrejelzés péntekig - Hamarosan hidegfont jön - Mutatjuk, mikor

Időjárási hírek

alon.hu

2021.09.11. 18:17

Továbbra is marad a nagy a napi hőingás.

Tart még a nyárutó, hűvösek a hajnalok, melegek a délutánok. Nagy a napi hőingás. Egy anticiklon napok óta hazánk felett található. Mutatjuk, mikor várható változás. 

Időjárás-előrejelzés hétfőre

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett száraz, napos idő várható. Nyugat felöl azonban egy-egy gyenge zápor besodródhat. Hajnalban helyenként 7 fok alá is süllyedhet a hőmérséklet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24 és 29 fok között valószínű.

Kedden és szerdán folytatódik a nyugodt, száraz napsütéses idő, csak néhol fordulhat elő kisebb zápor. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 (25) és 29 (31) fok között alakul.

Időjárás-előrejelzés csütörtökre

Változás csütörtöktől várható. Hidegfront vonul át, emiatt átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet. Csapadékot is hoz a hidegfront. Lehűlés kezdődik. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 30 fok között alakul.

Pénteken csökken a felhőzet, több-kevesebb napsütéssel, felhős idő várható. Az északnyugati szél ismét megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között alakul.

.