Már szorít a határidő - Február 15-ig lehet jelentkezni a szeptemberben induló képzésekre

Felsőoktatás

alon.hu

2022.02.10. 14:57

Pontszámító kalkulátor is segíti a felvételizőket.

2022. február 15-ig még lehet jelentkezni az ősszel induló alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre a felvi.hu honlapon elérhető E-felvételiben. A választható képzésekről és a jelentkezésről részletes információk olvashatók a Felsőoktatási felvételi tájékoztatóban, amely már a hivatalos kiegészítéssel bővített formában elérhető a honlapon.

A teljes képzéskínálat és a jelentkezéshez szükséges valamennyi információ elérhető, továbbá pontszámító kalkulátor és kisfilmek segítik az érdeklődőket a jelentkezési folyamatban. 

A jelentkezési határidő előtt érdemes a felvételi tájékoztatót újra átolvasni, ügyelve a módosított információkra. A meghirdetett képzésekre február 15-én éjfélig lehet jelentkezni a felvi.hu E-felvételi menüpontjában. A jelentkezéseket február 20-ig hitelesíteni is szükséges Ügyfélkapuval vagy a kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával (cím: Oktatási Hivatal, 1380 Budapest, Pf. 1190).

A jelentkezés hitelesítés nélkül érvénytelen.

Díjmentesen három helyre lehet jelentkezni, és egyenként 2000 forintos kiegészítő díjért további három hely is megjelölhető. A kiegészítő eljárási díj befizetésének határideje szintén február 15.

.