Így alakul a PENNY üzletek nyitvatartása az augusztus 20-i hétvégén

Augusztus 20.

alon

2022.08.15. 18:57

Így alakul a PENNY üzletek nyitvatartása az augusztus 20-i hétvégén.Így lesznek nyitva a PENNY üzletei az augusztus 20-i ünnepi hétvégén

Közeleg az ünnepi hétvége, ezért érdemes jó előre beszerezni a szezonvégi nyaralás, vagy éppen a hangulatos kerti partik kellékeit, illetve az ínycsiklandó ételek legfontosabb hozzávalóit.

A PENNY üzleteiben minden olyan termék megtalálható, amely az augusztus 20-i hétvége tökéletes lebonyolításához szükséges lehet, ráadásul ezen a héten a Hazai Termékek Hónapja kiemelt árucikkei is elérhetők. Emellett érdemes az üzletek nyitvatartására is odafigyelni!  

A vonatkozó jogszabályok betartása mellett a PENNY Magyarországon működő 227 üzlete államalapításunk ünnepén, szombaton egységesen zárva tart. Augusztus 21-től pedig az üzletek a megszokott nyitvatartási időben várják a vásárlókat. 

A PENNY üzleteinek nyitvatartása az ünnepi időszakban: 

- augusztus 19-én, pénteken az üzletek a szokásos nyitvatartás szerint üzemelnek 

- augusztus 20-án, szombaton a boltok zárva tartanak 

- augusztus 21-től az üzletek újra a szokásos nyitvatartási rend szerint tartanak nyitva

Az augusztus 15-i héten azért is érdemes ellátogatni a PENNY-üzletekbe, mert az áruházlánc saját márkás, Magyar Termék védjegyes termékeivel csatlakozik a Hazai Termékek Hónapjához. Így „A hazai az igazi” akció keretében például a Sissy tejtermékek, a Kedvenc Hentese húsáruk, vagy éppen a Wippy tisztítóeszközök kaphatók a jól megszokott, kiváló minőségben és kedvező áron. 

.