Május 19-én rendezik meg az Artmozik éjszakáját

MTI

2023.04.30. 13:57

Az Artmozik éjszakáján kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni.

Az idén május 19-én, pénteken rendezik meg az Artmozik éjszakáját: a Budapest Film filmszínházai közül a Művészben, a Puskinban, a Toldiban, a Kino Caféban és a Tabánban láthatók filmek hajnalig.

Az Artmozik éjszakáján kora estétől másnap hajnalig lehet értékes és izgalmas filmeket nézni, egyetlen karszalag megvásárlásával - olvasható a szervezők MTI-hez eljuttatott közleményében.

Mint írják, a mozimaratonon többek közt premier előtt vetítik az Akkor éjjel című francia krimit, visszatér a mozikba David Lynch Dűnéje, Quentin Tarantino Jackie Brown című alkotása és sok más mellett Martin Scorsese kultikus zenei dokumentumfilmje, Az utolsó valcer is.

De az olyan, az országos bemutató előtt látható alkotások mellett, mint a Nem kapjátok meg a gyűlöletem és a Röfi, olyan sikerfilmek is visszatérnek az Artmozik éjszakájára, mint a Moonage Daydream, látható lesz a Kokainmedve, a Larry és a Tár című film is.

Az összes helyszínre érvényes karszalag 4800 forintos áron érhető el az artmozik pénztárában, továbbá online is megvásárolható az artmozi.hu weboldalon, ahol megtalálható a rendezvény teljes programja.

.