Kedvezmények érhetők el az ÉnBudapestem applikáción keresztül

MTI

2023.06.01. 20:56

Június 5-étől az applikáció felhasználói kedvezménnyel léphetnek be néhány fővárosi gyógyfürdőbe és strandra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani.

Múzeumba, moziba, gyógyfürdőkbe, strandokra és hamarosan a  Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani az ÉnBudapestem applikáción keresztül - tájékoztatta a Budapest Brand Nonprofit Zrt. az MTI-t csütörtökön.

Az applikáció az aktuális programokra helyezi a hangsúlyt és elsősorban a Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő kulturális, sport- és turisztikai intézményekben nyújt kedvezményeket a budapestieknek. A regisztrálók 20 százalékos engedménnyel válthatnak jegyet a Budapesti Történeti Múzeumba, a Budapesti Art Mozik vetítéseire, a Trafó előadásaira, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárba pedig jutányos áron lehet bérlethez jutni - írták.

Egyre több fővárosi cég csatlakozik a kezdeményezéshez. Június 5-étől az applikáció felhasználói kedvezménnyel léphetnek be néhány fővárosi gyógyfürdőbe és strandra, de hamarosan a Fővárosi Állat- és Növénykertbe is engedménnyel lehet majd jegyet váltani.

Az ÉnBudapestem applikáció a Budapest 150. évfordulóját ünneplő programsorozat részeként debütált. Az állandó kedvezményeket biztosító applikáció és online kártya a jubileum évében minden felhasználó számára ingyenesen elérhető.

.