Atlétikai vb - Emelt létszámmal ellenőrzik tovább a taxisokat a vb alatt

MTI

2023.08.23. 00:37

Megduplázták a taxisok ellenőrzésében részt vevő munkatársak számát. 

Emelt létszámmal ellenőrzik tovább a taxisokat az atlétikai világbajnokság alatt - közölte Budapest Főváros Kormányhivatala kedden az MTI-vel.

Mint írták, a budapesti atlétikai világbajnokság idején a sportesemény szervezőinek kérésére és az utasok érdekében a fővárosi kormányhivatal megduplázta a személyszállítási szolgáltatók ellenőrzésében részt vevő munkatársai számát.   

A közlekedésfelügyeleti szakemberek a Nemzeti Atlétikai Központ környékét, illetve a közeli benzinkutakat kiemelten ellenőrzik, hogy ezzel is garantálják az utasbiztonságot, a hazai személyfuvarozás magas színvonalát, valamint növeljék a jogkövető vállalkozások arányát. A fokozott ellenőrzésben továbbra is részt vesznek a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) munkatársai is, utóbbiak szintén emelt számban - közölték.

Budapest Főváros Kormányhivatala ismételten felhívja az utasok figyelmét, hogy legyenek kellően körültekintőek a taxiszolgáltatók kiválasztásakor - olvasható a közleményben.

.