A téli szünetben is elérhető a Dunakanyar napijegy

Téli szünet

MTI

2023.12.24. 10:28

Ennyibe kerül a Dunakanyar napijegy a téli szünetben.

A Dunakanyar napijegy a téli szünetben is elérhető a MÁV-Start, a MÁV-HÉV és a Volánbusz kijelölt járatain a Dunakanyar, a Börzsöny és a Pilis térségében - közölte a MÁV Zrt. a vasúttársaság honlapján.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy a napijegy téli változata a MÁV-Volán-csoport kijelölt vonat-, busz- és HÉV-járatain egyaránt érvényes. Hétvégén és ünnepnapokon, illetve az őszi, téli és tavaszi iskolaszüneti időszak teljes tartama alatt bármely napra megvásárolható a jegy.

A Dunakanyar napijegyet a MÁV-Start pénztáraiban, jegyértékesítő automatáiban, illetve online a MÁV-applikációban a felnőttek 1990 forintért, a 26 éven aluliak 1490 forintért vehetik meg.

Ez a napijegytípus volt az első az elmúlt években bevezetett integrált jegyek közül, idén már negyedik éve nyújt kedvezményes utazási lehetőséget. Ebben az évben eddig több mint 3400 jegyet értékesített a MÁV-Start - jelezte a vasúttársaság.

Az elmúlt években folyamatosan bővült a helyközi busz-, HÉV- és vonatjáratokra érvényes közös jegyek köre, ezek közül gyorsan népszerűvé vált a vármegye- és országbérlet, amelynek májusi bevezetése óta már 4 milliót értékesítettek - írták a közleményben.

.