Mága Zoltán idei újévi koncertje szombaton látható a Dunán

MTI

2024.02.03. 11:10

A koncert szombaton két egymást követő részben látható.

Műsorváltozás miatt február 3-án, szombaton este látható a Dunán Mága Zoltán hegedűművész idei újévi koncertjének mindkét része.

A több mint kétórás showműsort a Papp László Budapest Sportarénában rögzítették telt ház előtt, kiváló előadóművészek közreműködésével - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel pénteken.  

Mint írják, az újév első napján, 2024. január 1-jén ismét nagyszabású koncerttel nyitotta az évet Mága Zoltán Liszt Ferenc- és Prima Primissima-díjas hegedűművész. Az eseményt immár hagyományosan műsorra tűzi a közmédia.

A produkció a nemzet színészei, nemzetközi hírű művészek és a hazai könnyűzenei élet kiemelkedő alkotói, a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok, valamint egy többszáz fős felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar közreműködésével valósult meg.

Az újévi gálakoncertet a béke és az összefogás jegyében immáron tizenhatodik alkalommal láthatta a közönség. A világ magyarságának egységeként kárpátaljai, erdélyi, vajdasági és felvidéki gyerekek a gálakoncert művészeivel egy közös produkcióban álltak ki Európa és a világ békéjéért.

A koncert szombaton két egymást követő részben, 21 óra 15 perckor és 22 óra 25 perckor látható a Dunán.

.