Repülőtéri parkolás- több lehetőség, változó árak!

2014.12.05. 09:15

Ha utazásról van szó, és külföldi úti célok minél gyorsabb eléréséről, akkor kétségtelen, hogy a repülés bizonyul a legjobb választásnak. De mennyivel az indulás előtt célszerű megérkezni a reptérre? Van lehetőség online becsekkolásra? Esetleg elkerülhető valahogyan a hosszas sorban állás? Mi a helyzet a poggyászokkal? Honnan lehet tudni, hogy milyen méretű csomag vihető fel a gép utasterébe? Olyan kérdések ezek, amelyeket a legtöbben feltesznek, különösen akkor, ha első repülős utazásuk előtt állnak.

A bud.hu nem csak reptéri parkolás, de minden felmerülő kérdés esetében készséggel áll az utasok rendelkezésére, akik gyakran érdeklődnek arról, hogy mennyiért lehet a repülőtér közvetlen közelében parkolni. A téma nem véletlen olyan fontos, hiszen a saját autóval történő érkezés kényelmes lehetőséget teremt a reptér megközelítésére. Nem mindegy azonban, hogy mennyiért tudhatja biztonságban autóját utazása alatt. Cikkünkben most igyekszünk sorra venni, hogy milyen parkolási lehetőségek állnak az utasok rendelkezésére a Budapest Airport mellett.

Repülőtéri parkolás- több lehetőség, változó árak!

Prémium Parkoló- öt percig ingyenes!

A terminál bejáratánál történő kiszállás kétségtelenül a legkényelmesebb. Ezt öt percen belüli tartózkodás esetében teljesen ingyenesen teheti meg, azon felül azonban már gyorsan növekednek a díjak az idő függvényében. Ha elsődleges a kényelem az Ön számára, akkor ez a lehetőség javasolt. Az érkezési szinten 53, az indulószinten pedig 70 hely várja az utasokat, valamint kísérőiket.

Terminál Parkoló- 749 parkolóhely elérhető áron

Az előbbinél olcsóbb lehetőséget kínál a parkolásra a Terminál Parkoló, amely 749 parkolóhellyel szolgálja az utasok kényelmét a termináltól mindössze 25 méter távolságra. Előszeretettel választják ezt azok, akik csak néhány napot szeretnének külföldön tölteni, és a terminál közvetlen közelében kívánják autójukat tudni. 5 percen belüli kihajtás esetében ez is ingyenesen áll rendelkezésre.

Business Parkoló- az exluzív szolgáltatások szerelmeseinek

A bud.hu repülőtéri parkolás kapcsán felhívja a figyelmet arra, hogy a parkolók kamerával, rendszám-felismeréssel és extra biztosítással védett területként biztosítják a gépjárművek biztonságát, ám a magas minőség kedvelői számára ennél színvonalasabb lehetőség is adódik, mégpedig a Business Parkoló esetében. Azok, akik mellette döntenek, két perc alatt, ingyenes busztranszferrel érhetik el a terminált, ami kiemelt kényelmet tesz lehetővé.

Holiday Plus Parkoló- nyaralások idejére ideális

Mindössze 175 méterre található a termináltól a Holiday Plus Parkoló, amely napi díjaival ideális lehet hosszabb utazások, nyaralások idejére. A terminál sétálva 3-5 perc alatt elérhető, ami nem okoz kényelmetlenséget még a csomagokkal együtt sem. Fontos azonban tisztában lennie azzal, hogy a díjfizetés után 15 percen belül el kell hagynia a parkoló területét.

Holiday Parkoló- a legolcsóbb megoldás

Elsődlegesek az árak a parkolásnál? Ha a lehető legolcsóbban szeretné megúszni, hogy autója távollétében biztonságban legyen, akkor a Holiday Parkoló kínálta előnyöket javasolják a szakemberek. Miként nevéből is adódik, a hosszabb pihenés, nyaralás alkalmával remek választás lehet, ugyanis a Budapest Airport kínálta parkolási lehetőségek közül a legkedvezőbb árakat biztosítja.

.