Hirdetés

Díjjal ismerték el a szombathelyi Parti Ékszer megbízhatóságát

2015.05.07. 15:01

A kedves kiszolgálás és áruk kiváló minősége az elmúlt évtizedekben sem változott.

Hirdetés

A Parti Ékszer csaknem huszonöt éve várja a vásárlókat Szombathelyen a Fő tér 13. szám alatti üzletében. A kedves kiszolgálás és az áruk kiváló minősége az elmúlt évtizedekben mit sem változott, de a választék és az igénybe vehető szolgáltatások sora jóval gazdagabb lett.

A bolt tapasztalt eladói nem csak a megfelelő ékszer kiválasztásában tudnak segítséget nyújtani, hanem szívesen adnak tanácsot is, hogy a megkopott, elszakadt vagy sérült ékszereink újra régi fényükben csilloghassanak. 

– Sokan fordulnak hozzánk különféle kérdésekkel, például legyen szó egy gyűrű megtisztításáról vagy akár egy nyaklánc megigazításáról. Vannak olyan házi praktikák, amelyek segítségével bárki saját maga is tud egy kicsit javítani a tárgy állapotán. Mi szívesen megadjuk ehhez a szóbeli segítséget, ám ha esetleg egy nagyobb mérvű átalakításról van szó, akkor természetesen vállaljuk azt is – kezdte el mesélni Lukácsi Lászlóné Ilona cégtulajdonos. 

A Parti Ékszer megbízhatóságát díjjal ismerték el.

A Parti Ékszer nemrégiben átvehette a Megbízható Cég tanúsítványt, amelyet azok a vállalkozások nyerhetnek el, amelyek az ügyfelek és az üzleti partnerek véleménye alapján hiteles üzletpolitikát folytatnak.

– Telefonon értesültünk a jó hírről, hogy átvehetjük a Megbízható Cég tanúsítványt. Nem számítottunk erre az elismerésre, azt sem tudtuk, hogy zajlik egyáltalán egy ilyen felmérés és a mi cégünket is vizsgálják – mondta el. 

Megbízható Cég Tanúsítvány a Parti Ékszer részére

– A mi megbízhatóságunk úgy gondolom, abban rejlik, hogy a vásárló nálunk mindig azt kapja, amit kér. Van már egy kialakult vevőkörünk, de emellett természetesen új arcok is gyakran megfordulnak az üzletben. Mindig is arra törekedtünk, hogy aki betér hozzánk, ne csak a kiszolgálással, de a megvásárolt termékkel is elégedett legyen. Úgy tűnik, eddig sikerült teljesítenünk ezt a törekvésünket, mivel sok vásárló visszatér, és bizalommal fordul hozzánk újra és újra ­– fűzte hozzá.

Az üzletben azonban nem csak ékszerek javításában kérhetünk segítséget, hanem nyugodtan rájuk bízhatjuk akár féltve őrzött régi karóránkat is, ugyanis több mint 30 éves gyakorlattal rendelkező órás vállal javítást, gombelem-cserét, sőt óraszíj-javítást is. 

Ha pedig ballagásra, születésnapra vagy akár keresztelőre szeretnénk venni valamilyen ajándékot, akkor a szobrok, ékszerek, órák széles választékában biztosan megtaláljuk az alkalomhoz illőt. Sőt, lehet, hogy épp az akciós tárgyak között, amelyekhez – csakúgy, mint a többi termékhez – garancia is jár.