Pixie Lott mint Bardot, Farrah és Twiggy

2010.03.07. 16:31

A brit tinisztár eddig zenéjével hívta fel magára a figyelmet, most viszont három szépségikon három kultikus fotóját idézi meg. Nem mindenki örömére.

Hirdetés

Pixie Lott

Az 1991-es születésű Pixie Lott első dala, a Mama Do tavaly júniusban debütált, és azonnal a brit slágerlisták élén kötött ki, majd nem sokkal később ugyanez történt a Boys and Girls című második dallal.

Az első nagylemez, a szeptemberben megjelent Turn It Up, ha nem is ismételte meg az említett debütáló dalok elképesztő sikerét, de még így is a tekintélyt parancsoló hatodik helyre küzdötte fel magát.

A még mindig otthon, Essexben, a szüleivel és testvéreivel élő Lott kisasszony közben világsztár lett, legutóbbi videoklipjét (Cry Me Out) már az a Jake Nava rendezte, aki olyan nagyágyúknak dolgozott, mint Britney Spears, Beyoncé vagy Shakira.

Az ifjú énekesnő eddig meglehetősen kedvező szakmai kritikákat kapott, de legújabb akciója, lehet, nem nyeri el mindenki tetszését.

Hogy kinek az ötlete volt, azt nem tudni, mindenesetre Pixie Lott – együttműködve Tony Ward fényképésszel és Akin Konizi sztrárfodrásszal – most három kultikus pin-up fotót idéz meg egy sorozatban, melyeken az ifjú énekesnő Brigitte Bardot, Farrah Fawcett és Twiggy emlékezetes pózaiban – beleértve a ruhákat és a hajviseleteket – látható.

A kommentárok nem igazán hízelgőek, de valószínűleg nem is erre ment ki a játék.


Az eredeti Brigitte Bardot-kép

Pixie Lott
Pixie Lott mint Brigitte Bardot

Farrah Fawcett
Az eredeti Farrah Fawcett-kép
 

Farrah Fawcett
Pixie Lott mint Farrah Fawcett

Twiggie
Az eredeti Twiggy-kép

Pixie Lott
Pixie Lott mint Twiggy
 

Forrás: Daily Mail

.