Hirdetés

A Cafe Frei Szombathely októberi programjai (2014. október 8-26.)

2014.10.01. 11:32

Hirdetés

Színházszerda – Aktuális

Mint minden évben színház mellé Színházszerda: feketén két cukorral. A beszélgetés-sorozat keretében idén – ahogy az előző évadban már megszokhatták - kétféle program, kéthetente váltja egymást a Cafe Frei pódiumán. Egyik alkalommal a Weöres Sándor Színház aktuális bemutatója kapcsán beszélgetünk a produkcióban közreműködő vendégeinkkel, két héttel később pedig Kálmánchelyi Zoltán és Vass Szilárd lesznek a délután házigazdái és ígérnek felhőtlen szórakozást Szombathelyi aktuális – a’ la carte Zoli&Sziszi című, mindig megújuló műsorukkal.
 
Időpontok:

2014. október 8. (szerda), 17 óra
a’ la carte Zoli&Sziszi – Rendhagyó: Sziszi és Zoli ezúttal vendégeket is fogad: Csonka Szilviát és Szabó Tibort
 
2014. október 22. (szerda), 17 óra
WSSZ   aktuális - Georges Feydeau: A hülyéje – Vendég: Réthly Attila 
 
 
KALANDOR-KÖR
2014. október 13. 18 óra
Vörös Balázs – Fogorvosi széktől a kameráig
 
Egy fiatal fogorvos, akivel nem a fogorvosi székben, hanem a Cafe Frei Szombathely színpadán, a Kalandor-Körben találkozhatunk. Vörös Balázs lesz október kalandora; fantáziadús látásmódjával ismerteti meg számunkra a világot és a benne rejlő különleges szépséget úgy, ahogy ő látja. A fényképek iránti elhivatottságát tükrözi, hogy önnönmagát nem nevezi "fotósnak", így fogalmaz: a fényképezés számomra egy eszköz: a világunk és környezetem megismerésére inspirál. Október 13-án hétfőn 18 órától Vörös Balázs amatőr fotós képein révedezhetünk a Cafe Freiben. Beszélgetőtársa Grünwald Zsolt lesz.
 
Figyelem! Az esemény egyben Vörös Balázs fotókiállításának megnyitója is lesz, de ez vendégünk számára meglepetés, tehát nem tud róla. Kérjük, hogy a sajtóanyagban ezt ne is szerepeltessétek, csak a Ti informálásotok okán írtuk ezt le!
 
BÓBITA JÁTSZÓHÁZ KICSIKNEK, NAGYOKNAK
 
A 2013-14-es évhez hasonlóan, ismét a Bóbita Belvárosi Játékbolt és Fejlesztő Központ munkatársait hívtuk segítségül a gyermekek szórakoztatására. Játékmestereik kéthetente vasárnap délelőtt szórakoztatják a kicsiket, fejlesztik a nagyokat, mutatnak be új játékfajtákat, mindezt úgy, hogy közben szüleik nyugodtan megihassanak egy kávét, vagy bekapcsolódjanak a játékba.
A gyermekek fejlesztő játékokat próbálhatnak ki, kézműveskedhetnek, önfeledten játszhatnak.
Mottónk: Légy kreatív! Fedezd fel önmagad és környezeted! Fejleszd képességeid és tudásod!

Időpontok: 
2014. október 12. (vasárnap) 10 óra         
2014. október 26. (vasárnap) 10 óra

.