10 éve az EU-ban - Európa Nap Szombathely Fő terén (2014. május 9. )

MTI

2014.05.06. 16:47

Európa-nap

Ünnepelje velünk az Európa napot 2014. május 9-én, pénteken 10 és 18 óra között Szombathelyen, a Fő téren! Játékokkal, kvízekkel és hasznos európai uniós információkkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt. Idei EU-totónk fődíja egy brüsszeli utazás. Minden program ingyenes!

A rendezvény időtartama alatt folyamatos információszolgáltatást nyújtunk és kiadványokkal várjuk az érdeklődőket az EU-sátorban. A kvízjáték megfejtésért és az EP választásokhoz kapcsolódó totó kitöltésért apró ajándékokat osztunk. A gyerekek és a játékos kedvű felnőttek sokféle logikai és ügyességi játék, foglalkoztató feladat közül válogathatnak.

 Nyereményjáték brüsszeli utazásért:

Az EU-totót a nap folyamán jól kitöltők nyereményjátékon vehetnek részt. A nyertes nevét a nap végén húzzuk ki. Ő részt vehet az országos sorsoláson, amelynek fődíja egy kétszemélyes, 4 napos utazás Brüsszelbe repülővel 2014 nyarán.

Egyéb játékok: ugrálóvár, ügyességi- logikai játékok, óriás jenga, óriás puzzle, EU tabló, óriás rajzfal.

Támogatók és közreműködők: Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzata, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Széchenyi Programiroda Tanácsadó és Szolgáltató Nonprofit Kft., EURES-T Pannonia, Europe Direct Tájékoztató Központ – Vas megye

.