Sand in the City – Felnőtt homokozó Bécsben

2010.04.28. 17:37

600 tonna homokot szórnak ki az osztrák belvárosban. 6 ezer négyzetméteren koktélbárok, éttermek, pálmafák, nyugágyak és ingyenprogramok egész nyáron.

Bécs, homokozó

Újra itt a nyár és a bécsi SandintheCity idén már a negyedik szezonnal startol. Különböző koktélbárokban, éttermekben finom étel- és ital-különlegességekkel várja a vendégeket 12 neves bécsi gasztronóm.

SandintheCity, Bécs belvárosának legnagyobb beachclubja 6 ezer négyzetméteren nyári hangulatot adó 600 tonna finom kvarc-homokkal, kényelmes nyugágyakkal, 4 méteres pálmákkal valamit izgalmas programokkal várja a vendégeket. A 2010-es nemzetközi gasztronómiai kínálat 3 koktélbárt, egy halspecialitásokkal teli standot, mexikói, ázsiai és amerikai konyhát, spanyol illetve olasz ételeket, sörsátrat, bor- illetve kávéstandot egyesít.

Bécs, homokozó

A belvárosi strandbár sportolási lehetőséget is kínál az aktív vendégeknek. Ehhez két strandröplabda- valamint egy boccia (labdajáték) pályát bocsátanak a mozogni vágyók rendelkezésére illetve május közepétől fitnessre illetve aerobikra is lesz lehetőség. A rendezők a gyerekek felügyeletéről is gondoskodnak, hogy szüleik azalatt kedvükre szórakozhassanak.

A város szívében kialakított SandintheCity céges bulik és magánrendezvények catering szolgáltatását is vállalja. A strandbár ideális hely céges csapatépítés megszervezésére, ugyanis egy helyen lehet versenyezni, szórakozni, kikapcsolódni illetve ismerkedni.

Az idei szezonra az üzemeltetők 350 ezer látogatóra számítanak. A SandintheCity-be és a helyi rendezvényekre a belépés ingyenes. A strandbár április 29-én nyit és egészen szeptember 4-ig naponta 14-től 24 óráig tart nyitva.

Bővebb információ a www.sandinthecity.at honlapon található német és angol nyelven.
 

.