Hirdetés

Sárvár – egész évben nyár!

2015.07.02. 08:41

A meleg vizes fürdőhelyek között Sárvár az egyik legnépszerűbb. 

Hirdetés

A meleg vizes fürdőhelyek között Sárvár az egyik legnépszerűbb. Méltán: a gyermek és családbarát fürdő itt nem csak egy pancsoló medencét jelent, a csúszdakínálat felér egy aquaparkéval, a gyógyvíz kiváló reumatikus megbetegedésekre, 120 különböző gyógyászati-, wellness- és beauty kezelés közül választhatunk, nem utolsó sorban pedig a sárvári vendégszeretet példaértékű.

Érdemes olyan helyet választani pihenéshez, nyaraláshoz, ahol nem kell az időjárás miatt aggódni. Ha a nyári melegben hirtelen elromlik az idő, a fedett élményfürdőben az egész család jól érzi magát, a csúszdák, pancsolók, vízi játékok valósággal elvarázsolják a gyerekeket, a nagyobbak pedig az óriáscsúszdákon, az élménymedencében vagy a hullámmedencében vezethetik le az energiájukat.

A szakképzett óvónőknek hála, a gyerekek boldogok a játszóházban, így a felnőttek belemerülhetnek egy-egy könyvbe, kényeztethetik magukat egy kellemes masszázzsal, de gondtalanul élvezhetik az élményfürdőtől térben jól elkülönülő, csöndesebb gyógyvizes medencéket is. A babával érkező családok kényelméről babakonyha, pelenkázó, pihenőszoba és melegedő is gondoskodik. 

A nyári kánikulában a fürdő szabadtéri részén a gyerekek imádják a kalandmedencét és a vízi játszóteret. A vízben álló kalózhajó és a vízi vár megannyi élményt és kihívást rejteget. A kamaszok és az örök ifjú felnőtteknek a négypályás versenycsúszda és a hét izgalmas óriáscsúszda megunhatatlan élményt jelent. Emellett különböző sportpályák állnak az aktív pihenésre vágyók rendelkezésére.  

A fürdőben igazán pénztárcabarát árpolitikát alkalmaznak. Az all-inclusive jellegből adódóan itt a belépőn kívül nem kell más költségre számítani. Rögtön megérkezéskor kellemes meglepetés, hogy nincs parkolási díj. Nincsenek elkülönülő zónák sem, a belépő megvásárlásával rendelkezésre állnak a gyógyvizes medencék, csakúgy, mint a családi élményfürdő, tavasztól a szabadtéri strand, pihenőterek nyugágyakkal és valamennyi csúszda!

Az Európa szerte is újdonságnak számító vízkezelési technológiát – az ultraszűrőt - elsőként Sárváron, a néhány éve átadott családi fürdőszárny medencéiben alkalmazzák, lényege, hogy klór hozzáadása nélkül is baktériummentesen és kristálytisztán tartja a vizet. A légúti károsodások megelőzése mellett különösen érzékeny bőrűeknek és gyermekeknek ajánlott.

A Sárvári Fürdő szomszédságában tizenegy, különböző nehézségű drótkötélpálya várja a kalandra szomjazókat. Az óriás fák között, a sárvári hét tó egyikének partján kialakított Kalandparkban érdemes kipróbálni a 10 méter magas mászófalat, az íjászpályát, vagy a lövészeteket is.

A városban egyszerre van jelen kultúra, történelem és a természeti értékek. A fürdőzésen kívüli a szabadidő tartalmas eltöltésére kínál lehetőséget a Nádasdy-vár és múzeum, Arborétum, csónakázó tavak, parkerdő, nagy rendezvények és fesztiválok.

További információkért kattintson ide!