Hirdetés

"Seggfej" - mondta egy újságírónak Mel Gibson

2010.02.04. 11:12

Durván leszólta a kamera előtt egy chicagói televízió riporterét Mel Gibson.

Hirdetés

Gibson új filmjéről, A sötétség pereméről (Edge of Darknessről) nyilatkozott a WGN televíziónak, amikor az őt interjúvoló Dean Richards rákérdezett, hogy miként viszonyul ma a közönség a színész-rendező 2006-ban részegen tett antiszemita kijelentéséhez.

"Az csaknem négy éve történt, haver - válaszolta bosszúsan Gibson. - Én már tovább léptem. Úgy sejtem, maga még nem".

Gibson ezután némileg megenyhülve azt kérte, hogy borítsanak fátylat az ügyre, amibe a riporter bele is egyezett. Az interjú befejeztével azonban az egykori Mad Max belekortyolt a kávéjába, és szemmel láthatóan az újságíró fejéhez vágta: "Seggfej!"

A sértést a még mindig forgó kamera rögzítette. A múlt héten történt incidensről szerdán számolt be a Chicago Tribune internetes portálja.

Mel Gibson szerdán a KTLA-TV riporterének, Sam Rubinnak küldött sms-üzenetében azt állította, hogy a jelzőt ügynökének szánta, aki a képen kívülről grimaszokat vágott rá, ő meg nem tudta, hogy a kamerát nem kapcsolták ki.

Richards szerint nem így történt. "Egyáltalán nem úgy tűnt, mintha máshoz beszélt volna - közölte. - Egyértelműnek látszott, hogy a beszélgetésünkre reagált".

A filmkritikus-riporter azonban nem vár elégtételt. "Nem követelek bocsánatkérést. Joga van a véleményéhez, és nekem is jogom van a sajátomhoz - mutatott rá Richards. - A nézők pedig megnézhetik az interjút, vethetnek egy pillantást a múltjára, és maguk is véleményt alkothatnak a dologról".