Elkezdődött a VOLT-bérletek árusítása Sopronban

2014.11.06. 09:46

A szervezők már három világsztárral rukkoltak elő.

November 5-én délután, a soproni VOLT Caféban elkezdődött a bérletek árusítása a fesztiválra. A jegyelővételen jelen volt a Tankcsapda is, akikkel fotózkodni és dedikáltatni egyaránt lehetett, valamint a helyszínen kiállítás nyílt a zenekar VOLT Fesztiválon készült fényképeiből is.

Elkezdődött a VOLT-bérletek árusítása Sopronban

A kávézó előtt szó szerint kígyózott a sor, ami nem meglepő annak fényében, hogy az első 1000 db bérlethez kedvezményes áron, 19.990 forintért lehetett hozzájutni, ezt követően már 25.990 forintba fog kerülni egy bérlet. Ez azonban nem minden, a szervezők további kedvezményekkel is készültek a fesztiválozóknak: karácsonyig minden jegy mellé díszboríték, képeslap és VOLT-os ajándéktárgyakra beváltható bón is jár.

Elkezdődött a VOLT-bérletek árusítása Sopronban

Ráadásul friss hír, hogy a Gumizsiráf versenyen a közönség Magyarország legjobb fesztiváljának választotta a VOLT Fesztivált. A szervezők nem is késlekedtek a cím meghálálásával, nyolc hónappal a rendezvény előtt már három világsztárt jelentettek be. Érkezik a rock and roll-legenda Motörhead, a világhírnévre született brit szupersztár, John Newman valamint az idei év egyik legnagyobb slágerét jegyző francia Lilly Wood.

.