Soproni családokat segít jótékonysági akciójával a VOLT Fesztivál

2012.12.07. 15:10

A VOLT Fesztivál szervezői rászoruló soproni családok megsegítésére rendeznek karácsonyi adománygyűjtést, melyhez alapként, 100.000 forint értékben játékokkal és élelmiszerekkel is hozzájárulnak. A jótékonysági akció december 14-16 között mozgósítja a segítő szándékú embereket.Új és használt, de jó állapotú játékokat, könyveket valamint tartós élelmiszert várnak a Hűség Napjával induló hétvégén, azaz december 14-15-16-án, naponta 10-18 óra között Sopronban, a Várkerületen működő VOLT Boltnál, illetve december 17-én, hétfőn 10-18 óra között, a budapesti Akvárium klubban működő VOLT Presszóba a VOLT Fesztivál szervezői. A jótékonysági akció keretében a soproni fesztivál a helyi, rászoruló családok karácsonyát igyekszik boldogabbá tenni.

“Sopron és VOLT neve az elmúlt húsz évben szinte öszeforrt”- állítják a fesztivál szervezői, akik a két évtizedben sokat tettek azért, hogy a VOLT – bár csak négy napos – egész évben szerves része legyen a város életének.

Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán, a fesztivál - soproni kötődésű – alapítói remélik, hogy a VOLT ismertsége, népszerűsége segít abban, hogy minél több adomány összegyűljön. Ehhez alapként - 100.000 forint értékben - játékokkal és élelmiszerekkel ők is hozzájárulnak.  “Az adományokat mindkét helyen önkéntesek, a VOLT Fesztivál “angyalai” fogadják és a Soproni Családsegítő Intézet munkatársai segítségével juttatjuk el még az ünnepek előtt a rászoruló soproni családoknak. Az akcióban résztvevők VOLT-os ajándékot, kitűzőt és matricát kapnak.” – mondták el a VOLT főszervezői.
.