Női kézilabda NBI/B - Mosonmagyaróvár KC II - Haladás VSE 29 : 28

2015.03.14. 16:49

A Haladás VSE felnőtt csapata február 13-án Mosonszolnokon az NBI/B nyugati csoport 19.fordulójában egy góllal alulmaradt a Mosonmagyaróvár KC II elleni találkozón.

NBI/B Nyugati csoport, Felnőtt, 19. forduló:
MOSONMAGYARÓVÁR II. - HALADÁS VSE 29 : 28

HALADÁS VSE: Simona Hajduk, Tömő Alexandra (kapusok) – Pukler Glória 8, Bolfán Nikolett, Mayer Maja 9/3, Doncsecz Dorina 1, Csire Fanni, Debreczeni Luca 1, Mórocz Alexandra, Gerencsér Zsófia, Szendrei Barbara 2, Császár Zsófia 3, Gaylhoffer Ildikó 2, Pados Mónika 2. Edző: Bölöni Roland

A mérkőzés első felében Bölöni Roland vezetőedző alaposan meglepte a mosonmagyaróváriakat a három-hármas védekezéssel, sok mozgásos játékkal rengeteg labdát szerzett a Haladás VSE és rendre góllal fejezték be a támadásaikat. A félidő felére így kialakult az öt gólos előny (2:7). Ezt követően a hazaiak elkezdték tördelni a játékot, mégis -néha indokolatlanul- a szombathelyiektől állítottak ki két percre. Mindezek ellenére a zöld-fehéreknek sikerült növelni az előnyt, mert támadásban jó döntéseket hoztak. A félidő végére 10:14-es vezetéssel mehettek szünetre.
A második félidő első tíz percében a pályán a szöges ellentéte történt, mint a mérkőzés elején. A hazaiak rohantak, a Haladás pedig nagyon sok labdát eladott, így aztán át is vette a vezetést a Mosonmagyaróvár (23:20).  A végjátékban sok volt a hiba a zöld-fehéreknél, de nehéz volt követni a játékvezetők ítéleteit is, akik összesen 20 perc kiállítással sújtották a vendég csapatot. Kiélezett mérkőzésen nyert az erősen támogatott hazai csapat.

A Haladás VSE junior csapata a Mosonmagyaróvár II. ellen fölényes győzelmet aratott (22:30) így továbbra is veretlen a tavaszi szezonban.

.