Labdarúgó NB I - A hosszabbításban mentett pontot a Vidi

Labdarúgó NB I

2018.08.10. 23:27

Labdarúgó NB I - Mindkét csapat megőrizte a veretlenségét.

A címvédő MOL Vidi FC hosszabbításban egyenlítve 1-1-es döntetlent játszott a vendég Debreceni VSC csapatával Felcsúton a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának pénteki nyitómérkőzésén, így mindkét együttes megőrizte a veretlenségét.

    A székesfehérváriak a pontmentéssel immár 24 mérkőzés óta veretlenek pályaválasztóként az NB I-ben, ahol legutóbb 2017 áprilisában a Vasasnak sikerült legyőznie vendégként a piros-kék gárdát.

    OTP Bank Liga, 4. forduló:
MOL Vidi FC-Debreceni VSC 1-1 (0-1)
-----------------------------------
Felcsút, Pancho Aréna, 1446 néző, v.: Kassai
    gólszerzők: Tamás K. (91.), illetve Varga K. (13.)
    sárga lap: Sós (33.), Nikolov (50.), illetve Cikos (21.), Barna (35.), Nagy S. (42.), Bódi (55.), Csősz (79.)

    MOL Vidi FC:
    ------------
Kovácsik - Nego, Vinícius, Juhász R., Tamás K. - Varga J. (Nikolov, a szünetben), Pátkai (Lazovic, 67.), Huszti - Sós (Hadzic, a szünetben), Kovács I., M. Scepovic

    Debreceni VSC:
    --------------
Nagy S. - Cikos, Kinyik, Szatmári Cs., Barna - Haris - Bódi (Csősz, 71.), Tőzsér, Szécsi (Bereczki, 12.), Varga K. (Mészáros, 83.) - Avdijaj

    Mindkét csapat lendületesen kezdte a mérkőzést, de a Vidi volt veszélyesebb, amit Scepovic lövése jelzett, ugyanis bombája a keresztlécen csattant. Nem sokkal később viszont a debreceniek kerültek előnybe, mivel Varga Kevin távoli lövése hajszálpontos volt. Talán a nagy hőség hatására is, de a játékrész második felére valamelyest visszaesett az iram, kevesebb veszélyes szituáció alakult ki, azonban mindkét kapusnak akadt dolga, bravúrt viszont csak Nagynak kellett bemutatnia.

    A folytatásban többnyire a két 16-os között folyt a játék, így csak egy-egy lövés okozott némi izgalmat, de komoly védenivalója egyik kapusnak sem volt. Az idő múlásával egyre unalmasabbá vált a mérkőzés, egyre kevesebb erő maradt a játékosokban arra, hogy lendületes támadásokat vezessenek. Ennek ellenére mindkét fél előtt akadt egy-egy ziccer, azonban a lehetőségek kihasználatlanul maradtak. A hajrában már inkább csak a Vidi próbálkozott, a vendégek az eredmény tartására törekedtek, de erőfeszítésüket nem kísérte siker, mivel Tamás óriási bombagólt lőtt a ráadásban.

.