Labdarúgó NB I - Puskás Akadémia-Kisvárda 1-1

Labdarúgó NB I

2018.08.19. 00:47

A Kisvárda története első élvonalbeli gólját megszerezve 1-1-es döntetlent ért el Felcsúton.

A Kisvárda története első élvonalbeli gólját megszerezve 1-1-es döntetlent ért el Felcsúton, a Puskás Akadémia vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.


    OTP Bank Liga, 5. forduló:
Puskás Akadémia FC-Kisvárda FC 1-1 (0-0)
---------------------------------------
Felcsút, 400 néző, v: Kassai
    gólszerzők: Knezevic (58.), illetve Lucas (77.)
    sárga lap: Danilovic (22.), Zsidai (36.), illetve Lucas (28.)

    Puskás Akadémia:
    ----------------
Danilovic - Poór, Hegedűs, Heris, Trajkovski - Zsidai (Balogh B., a szünetben), Márkvárt - Kiss T., Molnár (Radó, 61.), Knezevic (Diallo, 79.) - Arabuli

    Kisvárda:
    ---------
Felipe - Melnik, Vári, Ene, Anderson - Lucas, Protic (Karaszjuk, 89.) - Gosztonyi (Sassa, 70.), Misic (Mitosevic, 68.), Ilic - Horváth Z.

    Az első félidőben húsz percig nem történt említésre méltó esemény a pályán, a 22. percben viszont tizenegyeshez jutott a Kisvárda, de Horváth Zoltán kapu közepébe tartó büntetőjét megfogta Danilovic. Ezután előbb a vendégek, majd a hazaiak voltak aktívabbak támadásban, de a szünetig egyik csapatnak sem sikerült a kapuba találnia.
    

A fordulás után egyértelműen a Puskás Akadémia futballozott fölényben, ez pedig 13 perc elteltével góllá érett. A csekély számú hazai szurkoló azonban nem sokáig örülhetett, húsz percnek sem kellett eltelnie ugyanis a Kisvárda történetének első élvonalbeli góljához, amely az egyenlítő találat volt.
    A hajrában egyik együttes sem tudta a maga javára fordítani az állást, így maradt az igazságosnak mondható döntetlen.

.