Hirdetés

Labdarúgás - Guzmics a Slovan Bratislava labdarúgócsapatához szerződött

2019.01.28. 23:50

Guzmicsot a válogatottság is motiválta, amikor a Slovan Bratislavához szerződött.

Hirdetés

Guzmics Richárdot a válogatottság is motiválta, amikor aláírta év végéig szóló szerződését a Slovan Bratislava labdarúgócsapatához.

 A 31 éves védő a szlovák klub honlapjának elmondta: nagyon szeretett volna olyan csapathoz igazolni, amelynek reális esélye van trófeák megnyerésére, illetve ahonnan jó teljesítményével ismét felhívhatja magára a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának a figyelmét.
 

"Szeretnék újra válogatott lenni" - árulta el a futballista.
Guzmics az elmúlt két évben a kínai Jenpien Funde játékosa volt. A 28-szoros válogatott labdarúgó a 2016-os Európa-bajnokságon a magyar együttes mind a négy mérkőzésén végig pályán volt. A nemzeti együttes legutóbbi 12 találkozóján azonban csak egy alkalommal kapott szerepet: az azóta már menesztett Georges Leekenstől a Skócia elleni, 1-0-ra elveszített hazai felkészülési mérkőzésen tavaly márciusban.
    

A Slovan Bratislava - amelynek Holman Dávid személyében van másik magyar légiósa is - 18 forduló alatt 48 pontot szerzett. A pozsonyi gárda ezzel az első helyen áll a szlovák élvonalban, nyolc ponttal előzi meg a második dunaszerdahelyi együttest.