Labdarúgó NB I - Itt vannak az 1. forduló hétvégi eredményei

Labdarúgás

MTI/alon.hu

2020.08.16. 22:55

Labdarúgó NB I - Az 1. forduló eredményei.

A Diósgyőri VTK hazai pályán 2-1-re legyőzte megyei riválisát, a Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga első fordulójában.

Az OTP Bank Liga 1. fordulójában eddig négy mérkőzést rendeztek meg: a pénteki nyitányon a címvédő Ferencváros 1-1-es döntetlent ért el az újonc MTK otthonában, majd szombaton a ZTE és a Mol Fehérvár nem bírt egymással (3-3), az Újpest viszont 2-1-re nyert Pakson.
Vasárnap így viszont csupán egy összecsapást rendeztek (DVTK-Mezőkövesd), míg a forduló zárómérkőzésén a Kisvárda a másik újonc Budafok vendége lesz hétfőn.

Labdarúgó NB I - 1. forduló (augusztus 15.):

Puskás Akadémia FC-Budapest Honvéd: Elhalasztva. A Puskás Akadémia FC keretében koronavírusos esetet regisztráltak, ezért a csapat Budapest Honvéd FC elleni, vasárnapi NB I-es mérkőzését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elhalasztotta.
Budafoki MTE-Kisvárda Master Good: hétfőn játsszák
Paksi FC-Újpest FC 1-2
Diósgyőri VTK-Mezőkövesd Zsóry FC 2-1 (2-1)
ZTE FC-MOL Fehérvár FC 3-3
MTK Budapest-Ferencváros 1-1

A Puskás Akadémia következő mérkőzését szombaton játssza, a bajnokságban a Kisvárdát fogadja, majd a legutóbbi kiírás bronzérmese 27-én az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában a svéd Hammarbyhoz látogat. Az El-ben rendhagyó módon ezúttal egy mérkőzésen dőlnek el a párharcok, zárt kapuk mögött.

Labdarúgó NB I - 2. forduló (augusztus 22.):

Ferencváros-Diósgyőri VTK
Mezőkövesd Zsóry FC-ZTE FC
MOL Fehérvár FC-Paksi FC
Újpest FC-Budafoki MTE
Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC
Budapest Honvéd-MTK Budapest

.