Nagyon fontos lesz a török csapatnak a Ferencváros elleni meccs

MTI

2022.09.07. 22:10

A Ferencváros-Trabzonspor El-főtáblás összecsapás csütörtökön 21 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzést.

A Trabzonspornak az egész török futball megítélése miatt is fontos a Ferencváros elleni csütörtöki Európa-liga összecsapás.

Abdullah Avci, az együttes vezetőedzője a Groupama Arénában rendezett szerdai sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a Ferencváros egy rendkívül erős, ideális átlagéletkorú csapat, amely százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot és már a nemzetközi kupában is számos meccsen túl van.

"Számunkra és az egész török futball számára fontos, hogy jól kezdjük a sorozatot. Felkészültünk az ellenfelünkből és bízunk benne, hogy sikeresen megvívjuk ezt a csatát" - mondta a tréner, akinek rengeteg új játékost kell folyamatosan beépítenie csapatába. Megjegyezte, az a klubvezetés érdeme, hogy minőségi futballisták érkeztek a keretbe, a gárda pedig hétről hétre jobban teljesít.

A játékosok közül a görög Anasztasziosz Bakaszetasz vett részt a sajtótájékoztatón. A középpályás elmondta, nagy múltú ellenfél otthonában léphetnek pályára csütörtök este, a hazai csapatot ráadásul csodálatos közönség buzdítja hétről hétre. "Az ilyen európai kupameccsek mindig különlegesek egy futballista életében. Nagyon várjuk már a mérkőzést, úgy gondolom, a szakmai stáb mindent megtett azért, hogy a lehető legjobban felkészüljünk" - tette hozzá.

A futballista megjegyezte, a török labdarúgás egészének nagy szüksége van minden egyes megszerzett győzelemre, ugyanis a közelmúltban sok pontot veszített az ország az UEFA koefficiens értékelésben.

A Ferencváros-Trabzonspor El-főtáblás összecsapás csütörtökön 21 órakor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti a mérkőzést.

.