Lezárások lesznek kedden a Puskás Aréna környékén

MTI

2024.03.26. 09:54

A Magyarország-Koszovó válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt

Több közlekedési változásra, lezárásra kell számítani kedden délután a Puskás Aréna környékén a Magyarország-Koszovó válogatott labdarúgó-mérkőzés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

Azt írták, a mérkőzés miatt lezárják 16 óra és 22.30 között a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, továbbá a Verseny utcát és az Istvánmezei utat. 20.40 és 21.10 között lezárják a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, valamint az Ifjúság út Dózsa György út és Stefánia út közötti részre sem lehet behajtani.

Az aréna környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri, hogy a nézők használják a közösségi közlekedés járműveit. A BKK elsősorban a megszokottnál gyakrabban induló kötöttpályás közlekedési eszközök (a 2-es és a 4-es metró, az 1-es villamos) és a Mol Bubi közbringarendszer igénybevételét javasolja. Gyalog a stadion nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól (a Verseny utcán át) is megközelíthető.

A forgalmi változásokról a BKK honlapján bővebben is lehet olvasni.

.