Ki volt eddig a legjobb szombathelyi polgármester?

2015.05.30. 21:38

Tartózkodunk a befolyásolástól.

Ahogy minden évben, úgy az idén is megemlékeztek a Jáki úti temetőben Szombathely jelenlegi (Puskás Tivadar) és korábbi polgármesterei (Szabó Gábor és Ipkovich György) a fiatalon, tragikus körülmények között meghalt Wagner Andrásról, aki a rendszerváltás után két cikluson keresztül is város első embere volt.

Az alábbi, Puskás Tivadar Facebook-oldalára feltöltött (és általunk kiegészített) fotó kapcsán egyrészt azon tűnődtünk el, hogy a négy polgármester mennyire más-más politikusi karaktert jelenít meg, másrészt úgy éreztük, eljött az ideje annak, hogy megkérjük olvasóinkat, értékeljék őket.

Ki volt eddig a legjobb szombathelyi polgármester?

Szombathely polgármesterei: Puskás Tivadar (b2), Szabó Gábor (k), Ipkovich György (j), Wagner András (bal alsó sarok)
Fotó: Puskás Tivadar Facebook-oldala / Alon.hu


Természetesen mi is hosszan tudnánk sorolni erényeiket és hibáikat, lehet, egyszer majd meg is tesszük, de most nem akarjuk önöket befolyásolni semmi ilyesmivel.

A hozzászólás szövegdobozba természetesen várjuk a mérsékelt hangnemű, személyeskedésektől mentes, a  tényeket és mások véleményét tiszteletben tartó hozzászólásokat. (Tudjuk, hogy önök csak ilyeneket szoktak írni.)

A szavazás most szigorúbb a szokásosnál. Önök csak egyetlen nevet húzhatnak be, és nincs tartózkodás vagy egyéb maszatolás.

.