Júniusban nyit a szombathelyi termálfüldő

2015.05.17. 15:25

Nyitva tartás, árak. 

A nyárral és a jó idő megérkezésével nyitnak a strandok szerte az országban, ahogy Szombathelyen is.

Júniusban nyit a szombathelyi termálfüldő

A tervek szerint a termálfürdő a június 6-i hétvégén nyitja meg kapuit a csobbanni vágyók előtt, ám ha tartósan meleg lesz az idő, akkor korábban is kinyit a strand. A szezon hagyományosan a szeptemberi iskolakezdésig tart, ugyanakkor az időjárás alakulása ezt is befolyásolhatja – tudtuk meg Kántás Zoltán fürdővezetőtől.

A fürdő területén átalakítások lesznek, ám a munkálatok idejére sem zár be. A beruházás során új fedett sportmedence készül, valamint korszerűsítik a meglévő medencéket is. A tervek szerint kialakítanak egy úgynevezett „szaunavilágot”, pihenőterekkel, merülő, élmény és gyógyvizes medencével. A létesítmény területén belül egy fitnesz terem is épül. A témáról már korábban is írtunk.

A termálfürdő a hét minden napján reggel kilenc órától, este hét óráig várja vendégeit. A szezonális időszakban az uszoda hétvégi nyitva tartása a termálfürdőjéhez igazodik. A felnőtt egyszeri fürdőbelépő 1210 Ft, diák, illetve nyugdíjas 850 Ft, a gyermek belépő 420 Ft, a családi jegy 2840 Ft (2 felnőtt + 2 gyerek 14 éves korig), délutáni termál belépő pedig 16-19 óra között 850 Ft. A fürdő szolgáltatásait Szent Márton kártya és SZÉP kártyával kedvezményesen is igénybe lehet venni.

Idén elsősorban családi és gyermekprogramokkal várják az ide látogatókat. 

.