Szombathelyi termékbemutató-társaságot keres a rendőrség

2010.09.17. 12:21

A termékbemutatót a fényképeken lévő személyek tartották a szombathelyi Kispityer étteremben. Nem jött meg a termék. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Gazdaságvédelmi Alosztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki 2008. 12. 06-án ajándékozással egybekötött termékbemutatót követően a szombathelyi Kispityer étteremben egy-egy ismeretlen nevű, 6 dobozból álló, dobozonként 30 üvegtégelyben gyógyhatású folyadékot tartalmazó készletet értékesített egy ismeretlen nevű osztrák cég megbízásából egy szombathelyi lakosnak összesen 244.000,-Ft értékben.

A vevő a megrendelés kapcsán 30.000,-Ft-ot fizetett előlegként, azonban a megrendelt terméket a mai napig nem kapta meg.

Termékbemutató

A termékbemutatót a csatolt fényképeken lévő személyek tartották. A tolmácsolást végző férfi személyleírása a következő: 25-30 éves, 170-180 cm magas, vékony testalkatú férfi. A haja rövidre nyírt, sötétbarna. Arca fehér, ovális, arcszőrzet nélkül. Ápolt, jó megjelenésű, a termékbemutatós során fekete szövetnadrágot, fehér inget és nyakkendőt viselt és dohányzott. Feltehetően Tóth Brúnónak hívják.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok a személyek, akik a fényképeken szereplő személyektől vásároltak különböző termékeket 2008. decemberében Szombathelyen, a Kispityer étteremben tartott termékbemutatón, illetve azok is jelentkezzenek, akik a fénykép alapján azonosítható módon felismerik a magát Tóth Brúnónak nevező személyt.

Aki a bemutatott személyekkel, azok feltalálási helyével, elérhetőségével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, azonnal értesítse a Rendőrséget a 107-es segélyhívószámon, illetve a 06-94/521-196 üzenetrögzítős telefonszámon. Ugyanezen a telefonszámokon várjuk azok jelentkezését is, akik a bűncselekményhez kapcsolódó, termékbemutatót tartó osztrák céggel kapcsolatban rendelkeznek értékelhető információval.
 

.